FENERBAHÇE

Ali Koç isyan etti: Uzaktan yakından işim olmaz!

Fenerbahçe'de başkan adayı Ali Koç, Sarı Lacivert Derneği’nin davetlisi olarak taraftarlar ve üyelerle bir araya geldi. Koç, önemli açıklamalarda bulunruken hakkınd açıkan haberlere de isyan etti.

Ali Koç isyan etti: Uzaktan yakından işim olmaz!

Fenerbahçe'de başkan adayı Ali Koç, tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Koç, Sarı Lacivert Derneği’nin davetlisi olarak taraftarlar ve üyelerle bir araya geldi. Önemli açıklamalarda bulunan Ali Koç, hakkında çıkan haberlere de sert çıktı.

İşte Koç'un açıklamaları:

"Sözde şike davasında kişiler ve kurumlar ayırt edilemez. Herhangi negatif bir karar hepimiz için verilmiş demektir. Arzumuz Yargıtay'ın gereken kararı vermesi ve 3 Temmuz döneminde olduğu gibi omuz omuza tazminat davaları ile haklarımızı almak için başvuruda bulunmak"

Fenerbahçe Beşiktaş derbisiyle ilgili flaş gelişme

"Benim siyaset ile uzaktan yakından işim olmaz. Yaratılmak istenen hava, benim Fenerbahçe üzerinden siyasete gireceğim yönünde. Böyle bir şey kesinlikle yok. Bırakın siyaseti, Belediye Encümeni bile olmam, olmayacağım."

"Bizim ana amacımız ve faaliyet alanımız spor. Spordan başka hiçbir şeye kaynak harcamayacağız. Tüm kaynaklarımızı ve gücümüzü sportif başarı için harcayacağız.

Fenerbahçe'de ilk yolcu belli oldu

Yorumlar
TREND HABERLER