FENERBAHÇE

Ali Koç'tan müjde! Yer yerinden oynayacak!

Fenerbahçe’de Mayıs 2018'de yapılacak başkanlık seçimlerinde yarışacak Aziz Yıldırım ile Ali Koç, seçim listelerini şekillendirmeye başladı.

Ali Koç'tan müjde! Yer yerinden oynayacak!

2018 yılı Mayıs ayında yapılacak Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlık seçiminde mevcut başkan Aziz Yıldırım ile Ali Koç yarışacak.

Aziz Yıldırım'ın, seçim listesinde eski yöneticileri Nihat Özdemir ve Abdullah Kiğılı'yı yanında görmek istediği öğrenildi.

Aziz Yıldırım ayrıca Hamdi Ulukaya, Murat Vargı, Latif Topbaş, Nezih Barut gibi isimleri de yönetimine katmaya hazırlandığı ayrıca Ferit Şahenk ve Murat Ülker'i de ikna ettiği gelen haberler arasında..

ALİ KOÇ CEPHESİNDE ACUN SÜRPRİZİ!

Camia tarafından sevilen bir isim olan Ali Koç'un ise Yıldırım'ın yönetiminde yer alan Ömer Temelli ve Ozan Balaban'la sözleştiği iddia edilirken, Balaban, "Aziz Yıldırım var olduğu sürece kendisiyle devam etmekten başka düşüncem yok" açıklamasını yapmıştı.

Ali Koç

Medya patronu Acun Ilıcalı’nın da Koç’un listesinde yer alması bekleniyor. Ali Koç’un diğer düşündüğü isimlerin ise Burhan Karaçam, Simla Türker Bayazıt, Gökhan Akça, Ömer Koray Uzun ve Murat Zorlu olduğunu iddia edildi.

Yorumlar