FENERBAHÇE

Ali Koç'tan olaylı derbiyle ilgili çarpıcı sözler

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, olaylı derbiyle ilgili verilecek karar öncesi konuştu; sarı-lacivertli yönetime destek verdi.

Ali Koç'tan olaylı derbiyle ilgili çarpıcı sözler

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, tatil edilen Fenerbahçe - Beşiktaş maçı hakkında açıklamalar yaptı...
 
Fenerbahçe Kulübü başkan adayı Ali Koç, Tuzla'da kulüp üyelerinin düzenlediği organizasyonda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, seçim sürecinin büyük ilgi gördüğüne dikkat çekerken, "Seçim sürecimiz hakkında şunu söylememiz gerekiyor ki; bir çok camia seçim yapıyor, gündem hep Fenerbahçe oluyor. Ülke çapında hatta ülke sınırları dışında ilgi var. Bunlar Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir camia olduğunu gösteriyor." dedi.

Olaylı derbi hakkında: "Kulübümüzün çok ciddi delilleri var"
Beşiktaş ile yarıda kalan olaylı derbiyle ilgili bugün yönetimin düzenlediği basın toplantısına da değinen Ali Koç, "Yarın çıkacak karar öncesi, bugün kulübümüz somut kanıtlar ortaya koyarak çok yerinde ve önemli bir basın toplantısı yaptı. İlk gün kabullendik, geçmiş olsun dedik, kumpas var dedik. Bugün ise kulübümüzün çok ciddi argümanları ve delilleri var. Bu olayları asla tasvip etmiyoruz ama geçmişe bakarsanız bu maçın bitirilmemesi için bir neden yoktu. Biz neler yaşadık, şampiyonluklar kaybettik ama milatlar hep Fenerbahçe üzerinden oluyor. Umarım açıklanacak karar çifte standart içermez ve vicdanları sızlatmaz." diye konuştu.

UEFA'dan dev kulübe Avrupa'dan 3 yıl men!

"Tek projemiz var; o da..."
Aykut Kocaman'a sezon başından beri sergilediği mücadeleden ötürü teşekkür edip şampiyonluk yarışında kalan maçlarda sarı-lacivertli taraftarlara tribünleri doldurma çağrısı da veren Ali Koç, şöyle devam etti: "Bir tane projemiz var: Fenerbahçe’yi şahlandırarak, sizlerle beraber ait olduğu yere, zirveye getirmek! Bunun için de üç adımlık bir planımız var: Camiayı yeniden kenetlemek, mali konuları çözmek ve olimpik şubelerin ihtiyaçlarını karşılayarak futbola odaklanmak. Fenerbahçe’nin o kadar büyük bir potansiyeli var ki, raylar yerine oturmaya başladığı zaman hak ettiği yere çok hızlı gelecek. Bunu hep birlikte başaracağız."

Aziz Yıldırım'ın o iddiasına yanıt
Ali Koç, Başkan Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamaya da yanıt veren Ali Koç, "Erken bir şekilde medyaya çıkmak istemedim, gereksiz polemik yaratmamak için. Ama devamlı hakkımızda söylentiler çıkıyor. Şimdi güya 2015 yılında bana teklif yapılmış, ben ise ailemi göstererek reddetmişim. Bu konuda gerçekleri ilerleyen günlerde anlatacağız. Gönül isterdi ki 6 sene beraber çalışmış, bu camiaya yapılan kalleşçe saldırıya karşı omuz omuza savaşan kişiler olarak, başkanımızla beraber karşılıklı bir şekilde medeni iki insan gibi bu konuları söylentiler yaratmadan, herhangi bir platformda açıkça konuşalım." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
TREND HABERLER