FUTBOL

Ali Koç’tan seçimler öncesi flaş açıklama! ‘Sizin için doğru kişi ben değilim’

Fenerbahçe'de Mayıs 2018'de yapılacak olan kongrede başkanlığa adaylığını açıklayan Ali Koç, üyelerle buluştu.

Fenerbahçe’de Mayıs 2018’de yapılacak olan kongrede başkanlığa adaylığını açıklayan Ali Koç, üyelerle bir araya geldi. Ve adaylığı ile ilgilin önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç yaptığı açıklamada; ‘Seçimden önce bir önceliğimiz var şampiyon olmak zorundayız. 4. yıldızı takmak zorundayız. Bazı insanlar var Fenerbahçe şampiyon olursa 4. yıldızı takarsa sen başkan olmazsın, öyle düşünüyorsanız sakın bana oy vermeyin. Yani bu değişim için Fenerbahçe kaybetsin istiyorsanız sakın bana oy vermeyin. Ben yanlış kişiyim sizin için doğru kişi ben değilim.’ dedi.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Yorumlar
TREND HABERLER