GALATASARAY

Ali Şen derbinin favorisini açıkladı

Ali Şen, Türk Telekom Arena’da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi özel açıklamalarda bulundu.

Ali Şen derbinin favorisini açıkladı

"Ali Şen başkan,Fenerbahçe şampiyon" efsane tezahuratının ilham kaynağı olan F.Bahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen, Türk Telekom Arena’da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi özel açıklamalarda bulundu.

Türk Telekom Arena’da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakkında yorum yapan Ali Şen AMK'ya verdiği röportajda, “Derbi öncesi takımların Spor Toto Süper Lig’deki sıralaması maçtan çıkacak sonuç ile bağdaşmaz. Galatasaray-Fenerbahçe derbileri her zaman ayrı bir atmosferdedir. Antrenörler takımlarını psikolojik olarak iyi hazırlamalıdır. Galatasaray puan kaybedebilir; ama Fenerbahçe’nin puan kaybetme lüksü yok.” ifadelerini kullandı. 

Şen derbiyi kimin kazanacağı şeklindeki soruya ise ilginç bir yanıt verdi: "Psikolojik olarak iyi hazırlanan derbiyi kazanır."

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe’nin Torku Konyaspor deplasmanında oynayacağı zorlu maç hakkında da konuşan Ali Şen, ev sahibi ekibin durumu ve Aykut Kocaman’ın başarısından bahsetti.

KONYA’YI BU DURUMA GETİREN AYKUT KOCAMAN’DIR

“Torku Konyaspor, hiç kimsenin tahmin etmediği kadar Spor Toto Süper Lig’de başarıya ulaştı. Kadro kalitesi olarak ligin son 3 takımından iyi değiller. Eskişehirspor, Sivasspor, Mersin İdmanyurdu’nun kadrosu dahi iyi. Güçlü Konyaspor’u bu duruma getiren, Aykut Kocaman’dır. Torku Konyaspor Yönetim Kurulu da, başarının en büyük kaynağıdır.”

FİKRET ORMAN ÇOK BAŞARILI BAŞKAN

Vodafone Arena’nın açılışına katılacağını da dile getiren Şen, “Fikret Orman çok başarılı bir başkan. Eksik olmasın Vodafone Arena’nın açılışı için bana da davetiye gönderdi. İnşallah stat açılışına gideceğim. Bir gün sonra Beşiktaş’ı Bursaspor maçına hazırlamak çok kolay olmayacak. Çok yakından tanıdığım Şenol Güneş, Kasımpaşa maçında eksik yaptığı motivasyonu bu maçta yapmayacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER