ŞAMPİYONLAR LİGİ

Ali Şen F.Bahçe'nin Devler Ligi şansını değerlendirdi

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilmemiz için dua etmekten başka çaremiz yok dedi.

Ali Şen F.Bahçe'nin Devler Ligi şansını değerlendirdi

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, sarı lacivertli takım hakkında FutbolArena'ya değerlendirmelerde bulundu.

YILDIZ TRANSFERLER YAPILMADI

Ali şen sözlerine, "UEFA ile yaşanan mali kriz kriterleri takımlarımızı etkiliyor. Fenerbahçe de yaptığı transferlerde dünya çapında ses getirecek transferler yapmadı. Skertel, Wiel, Roman, İsmail ve Aatıf gibi isimler kaliteli, takıma katkı sağlayabilecek potansiyelde. Ama sansasyonel dersek olmaz."diye başladı.

Enes Kanter'den Fethullah Gülen tweeti

PEREİRA'NIN KREDİSİ DOLDU

Başkan Aziz Yıldırım'ın takımı bilen Vitor Pereira'yla devam etmesini normal gördüğünü belirten Şen, "Pereira, ilk sene kredisini doldurdu. Bu yıl daha dikkatli olmak zorunda. Aksi halde sezon sonu dönüşü olmayan yeni bir yol için kararlar alınabilir." dedi.

DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇARESİ YOK

Şen son olarak, "Şampiyonlar Ligi'nde işimiz zor. Monaco'yu geçsen bile bir sonraki turdaki rakibin Monaco'dan daha güçlü olacak. Açıkcası dua etmekten başka çaremiz yok. Umarım ilk engel olan Monaco'yu geçebiliriz" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER