FENERBAHÇE

Ali Şen'den bomba Ali Koç iddiası

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, Ali Koç'un Fenerbahçe'yi dünya şampiyonu yapacağını söyledi..

Ali Şen'den bomba Ali Koç iddiası

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, Ali Koç'un başkan adaylığını açıklaması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Telegol programına bağlanan Ali Şen, Ali Koç'u överken, ''Ali Koç iyi bir Fenerbahçeli. New York'ta olduğu dönemlerde radyodan Fenerbahçe'nin maçlarını kaçırmayacak kadar Fenerbahçeli. Ali Koç yönetici olarak 5 yıl geçirdi. Bu tecrübe yeter'' dedi.

Sözlerine devam eden Şen, ''Ali Koç'un adaylığı tribünleri heyecanlandıracaktır. Önümüzdeki hafta Karabükspor maçına bu yansır'' dedi.

Ali Koç'un adaylığı bile yetti! Sosyal medya yıkılıyor

Ali Koç'un Fenerbahçe'yi Dünya şampiyonu yapacağına inandığını belirten Ali Şen, ''Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduktan sonra Dünya şampiyonu da olabilir. Ali Koç'un kapasitesi var. Fenerbahçe'de bütün dünyada tanınan büyük bir kulüp. Bu büyük kulübü daha öne çıkarmak için hep bu şekilde başkan istedik. Ali Koç'un başkan olması benim rüyamdı. Ali Koç, Fenerbahçe'yi bugünden daha iyi durumlara getirecektir'' diye konuştu.

Aziz Yıldırım'ın seçimlerde Ali Koç'un karşısına çıkması durumunda sonucun ne olacağı sorulunca Şen, ''Onu göreceğiz. Biz bir efsane bitsin istemiyoruz. Bir efsane daha doğsun istiyoruz'' şeklinde cevap verdi.

Yorumlar
TREND HABERLER