SPOR MAGAZİN

Ali Şen'i hiç böyle görmediniz

Fenerbahçe'nin efsane Başkanı Ali Şen, Prizren'de sıradışı görüntüler vererek hayatından bazı kesitleri tekrar yaşadı.

Ali Şen'i hiç böyle görmediniz

Kosova'daki 23 Nisan Türk Bayramı kutlamalarına katılmak üzere doğup büyüdüğü topraklara gelen Fenerbahçe'nin efsane Başkanı Ali Şen, Prizren'de sıradışı görüntüler vererek hayatından bazı kesitleri tekrar yaşadı.

Kosova'daki Türk şehri Prizren'de beraberindeki heyet ile önce Başkonsolos Selen Ecvit'i ziyaret eden Ali Şen, burada kendisine hediye edilen takkeyi giyerek farklı bir görüntü oluşturdu.

Fenerbahçe logosunun bulunduğu takkeyi takan Şen, Kosova Başkonsolosu Ecvit'e teşekkür ederek beraberindeki heyet ile beraber toplu fotoğrafa girdi.

Kosova'nın ilk ve tek Başkonsolosluğu Türk Şehri Prizren'e kurulurken, konsolos Ecvit, karşısında gördüğü ve Türkiye'den gelen heyete sonsuz şükranlarını sundu. Kosova'nın Prizren kentindeki Bayraklı Camii'ne giden Ali Şen daha sonra çocukluğunda yürüyerek aşındırdığı Shar Dağları'nı gezdi.

Ali Şen

OSMANLI İMPARATORLUĞU'NUN 3. PADİŞAHI SULTAN 1. MURAT TÜRBESİ ZİYARET EDİLDİ

Kosova turuna Osmanlı İmparatorluğu'nun 3. Padişahı olan Sultan 1. Murat türbesi ziyaret edilerek devam edildi. Burada duasını eden Alı Şen, müzeyi de gezerek beraberindeki heyet ile farklı duygular yaşadı.

PETROLCÜLER KRALI LATİF KRYEZİU'NUN MALİKANESİNDE KUZU ÇEVİRME

Gezinin sonunda Kosava'nın en zengin işadamı olan Al-Petrollerinin sahibi Latif Kryeziu, Ali Şen ve dostlarına bir yemek verdi. Malikanesinde misafirlerini karşılayan Kosovalı işadamı Kryzeiu, Ali Şen ve beraberindekilere kırmızı halı serdirerek evine aldı. Kuzu çevirme, tandır ve yöresel yemekler, börekler, sarma, mantı ve zengin bir menü ile ziyafet çekildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER