FENERBAHÇE

Ali Yıldırım ile Rasim Ozan Kütahyalı İngiltere'de kapıştı

Fenerbahçe Manchester United maçı için İngiltere'ye giden Aziz Yıldırım'ın yönetici kardeşi Ali Yıldırım, bir restoranda karşılaştığı Rasim Ozan Kütahyalı ile fena kapıştı..

Ali Yıldırım ile Rasim Ozan Kütahyalı İngiltere'de kapıştı

Habertürk gazetesi spor yazarı Meriç Müldür, Manchester'da Fenerbahçeli yöneticiler ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında yaşanan tartışmanın detaylarını yazdı.

Manchester'da Fenerbahçeli yöneticilerle Rasim Ozan Kütahyalı'nın bir restoranda karşılaştığını belirten Meriç Müldür, ünlü yorumcuyu gören Fenerbahçeli Ali Yıldırım'ın "Sen Rasim Ozan mısın?" diye sorduğunu, Kütahyalı'nın ise "Hayır, ben O değilim!" cevabını verdiğini iddia etti..

"BURADA TARAFTARLAR VAR, SANA DALARLAR"

Rıdvan Dilmen'den olay iddia! F.Bahçe'nin hocası olacak

Ali Yıldırım, "Peki ben kimim? Beni tanıdın mı?" diyerek konuşmaya devam ediyor.

Rasim Ozan Kütahyalı, "Evet. Ali bey" diyerek elini uzatıyor.

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım, "Bana merhaba diyemezsin" dedikten sonra Kütahyalı'nın elini ittiriyor ve "Burada taraftarlar var. Sana dalarlar" diyor. Ardından da "Senin ne işin var burada?" diye soruyor.

BU MEKANI TERK ET YOKSA SANA DALARLAR

Rasim Ozan Kütahyalı, "Ben burada misafirim" diye cevap verirken Ali Yıldırım, "Bu mekanı hemen terk et" diyerek çıkışıyor. Tüm bu diyalog 40-50 saniye kadar sürüyor ve Kütahyalı'nın oradan ayrılması iki dakikayı bile bulmuyor. Restorandan çıkıp karşı caddedeki başka bir mekana geçiyor. Burada da F.Bahçeli taraftarlar var ve bu kez de onların tepkisiyle karşılaşıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER