DÜNYADAN FUTBOL

Alman basını Mesut Özil'i böyle övdü

Alman Bild gazetesi, çeşitli spor dallarında başarılı olan genç Alman sporcuları tanıttığı haberinde Özil'e de geniş yer verdi.

Alman basını Mesut Özil'i böyle övdü

"Zaferi sağlayan sporcular böyle görünüyor - Gelecek 10 yıla sizinle birlikte seviniyoruz" başlığıyla verilen haberde, Mesut'un Werder Bremen takımındaki ve 2010 Dünya Kupasındaki üstün başarısının ardından Real Madrid'e transfer olduğu hatırlatılarak, Mesut için, fikir geliştirici, üretken ve golleri ile korkutan bir sporcu olduğu vurgulanarak ''Şu ana kadar bu özelliklere sahip başka bir Alman sporcu yok'' yorumu yapıldı.

Haberde Mesut'un, annesi Gülizar ve babası Mustafa ile Türkçe konuştuğu, erkek kardeşi Mutlu (24) ile kız kardeşleri Neşe (19) ve Duygu (13) ile de Almanca konuştuğu belirtildi.

Mesut'un, 2008 yılından beri tanınmış şarkıcı Sarah Connor'un kız kardeşi Anna Maria Lagerblom (28) ile birlikte olduğu, Lagerblom'un Müslüman olarak Melek adını aldığı hatırlatılan haberde, Mesut'un Madrid'de birlikte oturduğu Lagerblom'un, eski eşinden boşanmak için açmış olduğu davanın da sürdüğü kaydedildi.

Spor kıyafetleri tercih ettiği, Blackberry cep telefonu kullandığı ve Audi marka otomobili olduğu belirtilen Mesut'un, Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzaladığı ve 30 milyon avroluk bonservis bedelinin yanı sıra Nike ile yıllık 150 bin avro, Nutella şirketi ile de yıllık 100 bin avroluk sponsorluk anlaşması imzaladığı belirtildi.

Haberde ayrıca, Mesut'un, Real Madrid'de başarılı olmayı hedeflediği ifade edilerek, Mesut ile Alman Milli Takımının 2012 Avrupa Şampiyonası ve 2014 Dünya Kupasında da güçlü olacağı görüşüne yer verildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER