MAÇ ANLATIMLARI

Almanya: 2 - Cezayir: 1 (Dünya Kupası 2014)

Almanya ile tarihinde ilk kez gruptan çıkma başarısı gösteren Cezayir, kozlarını 2. turda paylaştı.

Almanya: 2 - Cezayir: 1 (Dünya Kupası 2014)
Dünya Kupası 2. tur maçında Cezayir ile karşılaşan Almanya, beklenenden daha çok zorlandığı mücadeleyi uzatmada kazandı, çeyrek finalde Fransa'nın karşısına çıktı.. 

ALMANYA-CEZAYİR MAÇININ ÖNEMLİ DAKİKALARI 
 
2014 Dünya Kupası G Grubu'nu zirvede tamamlayan Almanya ile tarihinde ilk kez gruptan çıkma başarısı gösteren Cezayir, kozlarını 2. turda paylaştı.

Almanya-Cezayir karşılaşması, 1982 FIFA Dünya Kupası'nda taraflar arasında yaşanan ikinci tura yükselme gerginliği nedeniyle bir rövanş havasında geçti. 
 
Dünya Kupası Son 16 Turu'nda Almanya, 90 dakikası 0-0 tamamlanan maçta oldukça zorlandığı Cezayir'i 2-1 mağlup ederek adını Çeyrek Final'e yazdırdı.

Almanya'ya galibiyeti getiren golleri 92. dakikada Andre Schürrle ve 119. dakikada Mesut Özil kaydetti. Cezayir'in tek golü ise Abdelmoumene Djabou'dan 120+1'de geldi.

Cezayir'i saf dışı bırakan Almanya, Çeyrek Final'de Fransa ile eşleşti. Almanya ve Fransa arasında oynanacak Çeyrek Final maçı 4 Temmuz'da.
 
GALERİ 

GOL 92.DK (SCHÜRRLE): Sol kanattan ilerleyen Müller, Feghouli'ye rağmen yerden ön direğe ortasını kesti. Schürrle ayağını uzatıp Mbolhi'yi avlamayı başardı: 1-0 Schürrle bu golle son 5 resmi milli maçta 5. golüne imza atmış oldu. Golü erken bulan Almanya oyunun kontrolünü elinde tutarak rakibine gol şansı tanımadı ve ilk uzatma devresi Almanya'nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci uzatma dakikasında da etkli olan Almanya bu kez Mesut Özil ile golü buldu. 119. dakikada sahneye çıkan Mesut takımını 2-0 öne geçirdi.

GOL 119.DK (MESUT ÖZİL): Sağ çaprazdan ceza alanına giren Schürrle, Mesut'a pasını verdi. Mesut, müsait pozisyondaki Schürrle'ye yeniden pasını verdi. Schürrle'nin boş kaleye vuruşunu Belkalem çizgiden çıkardı. Boşta kalan topu Mesut ağlarla buluşturmayı başardı: 2-0

Maçın bu sonuçla bitmesi beklenirken Cezayir'de sahne alan Djabou maçta son sözü söyleyen isim oldu.

120.DK (DJABOU): Sağ kanattan ilerleyen Feghouli, kale ağzına ortayı yaptı. Uçarak kafayı vuran Djabou, golü attı: 2-1 
 
Almanya: 2 - Cezayir: 1

Stat: Estadio Beira-Rio

Hakemler: Sandro Ricci, Emerson De Carvalho, Marcelo Van Gasse (Brezilya)

Almanya: Neuer, Mustafi, Mertesacker, Boateng, Höwedes, Lahm, Schweinsteiger, Mesut Özil, Kroos, Götze, Müller

Cezayir: Mbolhi, Ghoulam, Belkalem, Halliche, Lacen, Feghouli, Slimani, Soudani, Taider, Mandi, Mostefa

Gol: Dk. 92 Schürrle (Almanya)  

DÜNYA KUPASI VİDEOLARI-TIKLA İZLE 

 
DÜNYA KUPASI 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER