MİLLİ TAKIM

Almanya - Hollanda maçının iptal sebebi

Almanya - Hollanda maçının iptal olmasının detayları ortaya çıktı. Hannover’deki karşılaşmada stadın saldırıya hedef olabileceği için önlemler alındığı vurgulandı.

Almanya - Hollanda maçının iptal sebebi

Paris’te yaşanan terör saldırısından sonra birçok ülke teyakkuza geçti. Özellikle Fransa maçında olayı yaşayan Almanya’nın Hannover’de Hollanda ile yapacağı karşılaşmanın iptali tehlikenin boyutunu gösterdi. Alman medyası konuyla ilgili birçok durumu örnek gösterdi.

Die Welt ve Kreiszeitung’dan çıkan haberlerde ise yaşananlar detaylandırıldı. Teröristlerin, Paris’te Stade de France’dakinden farklı olarak Hannover’de araç kullanarak stada girmek istedikleri belirtildi.

İngilizler Euro 2016'da Türkiye'ye şans tanımadı

Bu istihbaratı alan polislerin, ambulans, yayıncı kuruluş araçları ve güvenlik servislerinden bile şüphelendiği bu nedenle maçı oynatmak istemedikleri ifade edildi. Stat çevresinden maç saatinde birçok şüpheli aracın geçmesinin de dikkat çektiği kaydedildi. Maç öncesinde bu istihbaratı alan polislerin, karşılaşma başlayana kadar araçları aradıkları ancak yine de tedbir almanın doğru olacağını düşündükleri vurgulandı.

Bu hafta sonu Bundesliga ve Bundesliga 2’de yapılacak maçlar öncesinde de bütün araçların aranacağı aktarıldı.

PREMIER LİG'DE GÜVENLİK ZİRVESİ

Premier Lig’de 20 kulüp için özel güvenlik kuralları gündeme getirildi. Premier Lig yetkilileri, dün sabah güvenlik servisleri ile bir araya gelerek anlaşmaya vardı.

Paris’te yaşanan saldırı sonrası yeni kurallar başlayacak. Ortaya çıkan kurallar, bütün kulüplere de anlatıldı. Buna göre, bütün lig maçları öncesi hem stat hem de stat etrafında detaylı bir araştırma olacağı vurgulandı.

Öte yandan Premier Lig maçlarından önce Fransa Milli marşının okunacağı ifade edildi.

Alex Telles kararını verdi
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER