ŞAMPİYONLAR LİGİ

Almanya'da 8 gollü inanılmaz maç!

Almanya'da 8 gollü, inanılmaz maç! Leverkusen ile Roma 4-4 berabere kaldı.

Almanya'da 8 gollü inanılmaz maç!

Şampiyonlar Ligi E Grubu üçüncü hafta maçında Bayer Leverkusen evinde Roma’yı ağırladı.  

Bayer Leverkusen 4-4 Roma
4’ [1-0]Hernandez (p)
19’ [2-0]Hernandez
30’ [2-1]De Rossi
38’ [2-2]De Rossi
54' [2-3]Pjanic
73' [2-4]Falque
84' [3-4]Kampl
86' [4-4]Mehmedi 

ÇALHANOĞLU'NDAN MUHTEŞEM ASİST
Mücadeleye Alman ekibi Bayer Leverkusen müthiş başladı. Meksikalı yıldız Chicarito, kazanılan penaltıyı 4. dakikada gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 19. dakikasında Hakan Çalhanoğlu'nun muhteşem asistini gole çeviren Chicarito skoru 2-0'a taşıdı.  

DE ROSSİ GERİ DÖNDÜRDÜ
Bu golden farkı azaltmak için rakibi karşısında daha etkili olmaya başlayan Roma'da Daniele de Rossi sahneye çıktı. De Rossi, 29. dakikada skoru 2-1'e taşırken 38. dakikada ise maça dengeyi getirdi. İlk yarı Chicarito ve Daniele de Rossi'nin karşılıklı golleriyle 2-2 sona erdi.

PJANİC'TEN JENERİKLİK FRİKİK GOLÜ
Karşılıklı ataklarla geçen ikici yarıda yakaladığı şansları değerlendiren taraf Roma oldu. İtalyan ekibi 54. dakikada Miralem Pjanic'in attığı frikik golüyle deplasmanda 3-2 öne geçti. Bayer Leverkusen'in beraberlik golünü aradığı dakikalarda kontra atak fırsatını iyi değerlendiren Roma, 73. dakikada Iago Falque'nin golüyle skoru 4-2'ye getirdi.  

LEVERKUSEN MAÇI BIRAKMADI
Son bölüme 2 farkla geride giren Bayer Leverkusen'de önce Kevin Kampl, 84. dakikada attığı golle skoru 4-3'e taşıdı. Ardından sahneye çıkan isim ise Admir Mehmedi oldu. Mehmedi, attığı golle skoru 4-4'e ve maça da bir kez daha eşitlik getirdi. Bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu.

Bayer Leverkusen ile Roma 4-4 berabere kaldı. Bayer Leverkusen'de Hakan Çalhanoğlu 90 dakika sahada kalırken Ömer Toprak 79. dakikada oyundan çıktı. Roma'da Salih Uçan, 18 kişilik kadroda yer almadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER