DÜNYADAN FUTBOL

Almanya'da çılgın maç! İşte günün sonuçları

Bundesliga'nın 33. hafta mücadelesinde RB Leipzig'in konuğu olan Bayern Münih, 4-2 geriye düştüğü maçı 5-4 kazanmayı başardı.

Almanya'da çılgın maç! İşte günün sonuçları

Bundesliga'da şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih, ligi 2. sırada tamamlamayı garantileyerek tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi garantileyen RB Leipzig'e konuk oldu. Tam 9 golün atıldığı maçta gülen taraf Carlo Ancelotti ve öğrencileri oldu.

Maça hızlı başlayan Leipzig, Emil Forsberg'in asistinde Marcel Sabitzer'le henüz 2. dakikada 1-0 öne geçti. Bayern Münih'in cevabı, 17. dakikada Robert Lewandowski'nin penaltıdan attığı golle geldi. Hakem Tobias Stieler, bu golden 12 dakika sonra bir kez daha penaltı kararı verdi ve Timo Werner, topu ağlara göndererek takımını tekrar öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1'lik sonuçla bitti.

Bayern Münih

Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf Leipzig'di. Yussuf Poulsen, Forsberg'in asistiyle 47. dakikada farkı ikiye çıkardı. Bayern Münih, Thiago Alcantara ile 60. dakikada farkı tekrar 1'e indirdi. Bu golden sadece 5 dakika sonra Timo Werner, tekrar sahne aldı ve kendisinin 2. takımının 4. golünü attı. Bayern Münih, Lewandowski'nin 84. dakikada attığı golle farkı tekrar 1'e indirdi. Son dakikalarda David Alaba ve Arjen Robben'le iki gol daha bulan Bayern Münih, maçı kazanmasını bildi.

Bundesliga'da günün diğer sonuçları ise şöyle:

Schalke: 1 - Hamburg: 1
Freiburg: 1 - Ingolstadt: 1
Bayer Leverkusen: 2 - Köln: 2
Darmstadt: 0 - Hertha Berlin: 2
Werder Bremen: 3 - Hoffenheim: 5
Mainz: 4 - Eintracht Frankfurt: 2
Augsburg: 1 - Borussia Dortmund: 1
Wolfsburg: 1 - Borussia Mönchengladbach: 1

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER