1.LİG

Alpay Özalan'dan transfer açıklaması

Samsunspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, "İnce eleyip sık dokuyoruz" dedi.

Alpay Özalan'dan transfer açıklaması

TFF 1'inci Lig takımlarından Samsunspor'un teknik direktörü Alpay Özalan, "İnce eleyip sık dokuyoruz. Samsunspor'un geçmişine baktığım zaman gelen yabancıların çok fazla burada fayda sağlamadığını gördük. Hatalara düşülmemesi için, sahada takım için mücadele eden, savaşan yabancılar üzerinde çok çalışıyoruz" dedi.

Samsunspor, yarın gideceği Erzurum kampı öncesinde bugün Nuri Asan Tesisleri’ndeki çalışmalarını teknik direktör Alpay Özalan yönetiminde tamamladı. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özalan, kamp öncesi antrenmanların tanışma ve kaynaşma havasında geçtiğini belirterek, "Yoğun bir hazırlık kamp süresi geçireceğiz. Erzurum'da bu antrenmanlar ona bir hazırlık. Genç oyuncularımız var. Geçen sene profesyonel olan arkadaşlarımız var. Mevcut kadrodaki oyuncularımız var. Bu antrenmanlar tanışma ve kaynaşma havasında geçti" dedi. 

TARAFTARLARIMIZ GELEN OYUNCULARI DUYDUKLARINDA MUTLU OLACAKLAR

Transfer çalışmalarının devam ettiğini, Samsunspor'a daha önce gelen yabancı oyuncuların takıma fazla bir şey katmadığını bundan dolayı transferlerde ince eleyip sık dokuduklarını söyleyen Alpay Özalan, "Transferlerimiz devam ediyor. İnce eleyip sık dokuyoruz. Samsunspor'un geçmişine baktığım zaman gelen yabancıların çok fazla burada fayda sağlamadığını gördük. Hatalara düşülmemesi için, sahada seyircinin gözü önünde iyi oynayan, takım için mücadele eden hem de savaşan yabancılar üzerinde çok çalışıyoruz. Bildiğimiz oyuncuları kadromuza katmak için çalışıyoruz. Kattık ve katmaya da devam edeceğiz. Herkes yabancı oyuncuları çok merak ediyor, ama biraz daha sabırlı olmalıyız. Gelen oyuncuları taraftarımız ve camiamız duyduktan sonra çok mutlu olacaklarından eminim. Biz camianın bu sene takımdan neler beklediğini çok iyi biliyoruz. Zor ve ağır bir kamp dönemine gireceğiz. Lig başladığı zaman tam hazır olan bir Samsunspor'u taraftarlarımıza sunmak için çalışmalarımız devam ediyor. İlk kampımız antrenman ağırlıklı olacak. 1 ya da 2 hazırlık maçı olabilir. İkinci etap kampımız daha çok maç oynayacağız" diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı ekip, bugün gerçekleştirdiği antrenman sonunda şok havuzunda antrenmanı tamamlarken, futbolcuları görmeye gelen Samsunspor'un altyapı futbolcularıyla A takım futbolcularının diyalogları ise keyifli anlar yaşattı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER