1.LİG

Altınordu uzatmaları seviyor

Altınordu, iç sahadaki yenilmezliğini sürdürürken; bu sezon 3. kez uzatmalarda gol buldu.

Altınordu uzatmaları seviyor

TFF 1. Lig'de Balıkesirspor'u uzatma bölümünde penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup eden Altınordu, iç sahadaki yenilmezliğini sürdürürken; bu sezon 3. kez uzatmalarda gol buldu.

Bu sezon iç sahada ilk kez Bornova Stadı'nda bir maça çıkan Altınordu, Balıkesirspor karşısında uzatma bölümünde penaltıdan bulduğu golle rakibini 1-0 mağlup etti. Puanını 19'a çıkaran İzmir temsilcisi, 6.'lıktan averajla 4.'lüğe yükseldi. İç sahada üst üste 4. maçını kayıpsız geçen Altınordu'nun evinde mağlubiyeti bulunmuyor.

Skandal karar yaktı! Sezon sonuna kadar maç yok

Bu sezon 2'si penaltıdan olmak üzere 3. golünü atan Göksu Türkdoğan ligde 5 maç sonra gol kaydetti. Altınordu'da Umut Sözen'in de 1 penaltı golü bulunuyor.

Daha önce 2-2 berabere biten Giresunspor maçında 90+3. dakikada Sertaç Çam'ın golüyle sahadan 1 puanla ayrılan Altınordu, Bandırmaspor karşısında da 90+2. dakikada Üstün Bilgi'nin kaydettiği golle 1 puan almıştı. İzmir temsilcisi, Balıkesirspor maçında da uzatma bölümünde bulduğu golle haftayı galibiyetle tamamladı.

Yusuf Abdioğlu'nun cezalı duruma düştüğü Altınordu'da Göksu Türkdoğan, Kerim Alıcı, Serkan Göksu, Sinan Osmanoğlu, Uğur Arslan Kuru ve Yusuf Acer ceza sınırında bulunuyor.    

Altınordu, ligde 5 Aralık Pazartesi günü Şanlıurfaspor'a konuk olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER