1.LİG

Altınordu'nun futbol sosyal girişim başkanı Seyit Mehmet Özkan önemli açıklamalar yaptı

PTT 1. Lig'de mücadele eden Altınordu'nun futbol sosyal girişim başkanı Seyit Mehmet Özkan önemli açıklamalar yaptı.

Altınordu'nun futbol sosyal girişim başkanı Seyit Mehmet Özkan önemli açıklamalar yaptı
PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun futbol sosyal girişim başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Nasıl ki Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş rekabeti tüm Türkiye'yi taşıyor, İzmir'i de Göztepe ve Karşıyaka taşımalı" dedi.

Özkan, yaptığı açıklamada, Karşıyaka'ya 3-0 mağlup oldukları İzmir derbisinde tecrübenin önemli rol oynadığını belirtti. Genç takımların sürpriz ekipler olduğunu bildiren Özkan, "Üç de atarlar, üç de yerler. Bizim yaş ortalamamız 24, değerli dost hemşehrimizin ise 28. Üretmeyen Türk futbolu için 4 yaş fark çok önemli. Çünkü yurdumun topçusu pozisyon almayı, enerjisini ekonomik kullanmayı oynaya oynaya öğreniyor" dedi.

Özkan, müsabakayı televizyondan takip ettiğini belirterek, şöyle konuştu:
"Bizim yönümüz yolumuz belli. Biz ülke futbolunu kalkındırma pilot projesiyiz. Temel amacımız, 20-21 yaşında Süper Lig seviyesinde gerçek profesyonel futbolcu yetiştirmek. 2 savaşçı oyuncumuzun olmaması, yaş farkından sonraki ikinci önemli etken oldu. Kart cezalısı sağ bek Kemal ve sakatlığı devam eden ön libero Timur'un, takımımızda maça asılma ve ikili mücadele kazanma anlamında en önemli 2 oyuncumuz oldukları ortaya çıktı."

İzmir'in iki üst düzey yarışmacı takımı olduğunu ifade eden Özkan, şunları kaydetti:
"Her ikisi de bir an önce Süper Lig'e çıkmalı ki, İzmir'in iki yakasındaki bulutlar dağılsın, güneş açsın. Nasıl ki Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş rekabeti tüm Türkiye'yi taşıyor, İzmir'i de Göztepe ve Karşıyaka taşımalı. Daha güçlü takımlar kurup bir an önce Süper Lig'de yerlerini almalılar. Bizim yolumuz belli, çıkarız da çıkmayız da. Gaza gelmeyiz, bütçemizi delmeyiz ama gençliğin ne yapacağı da belli olmaz" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER