1.LİG

Altınordu'nun hedefi büyük

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, gelecek dönemlerinde ki planlamalara ait açıklamalarda bulundu.

Altınordu'nun hedefi büyük
PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, "2017-2018 sezonundan itibaren profesyonel dış transfer yapmayacağız" dedi.

Özkan, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Altınordu olarak işlerinin bu ülkenin çocuklarından "gerçek profesyonel" futbolcular yetiştirmek olduğunu belirtti.

3'er tane kırmızı ve lacivert çizgilerinin olduğunu bildiren Özkan, şunları kaydetti:

"Kırmızı çizgilerimiz, 'ben değil biz', 'iyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu', 'Şampiyonlar Ligi'nde bile oynasak, yabancı uyruklu oynatmayacağız', lacivert çizgilerimiz, '"2017-2018 sezonundan itibaren profesyonel dış transfer yapmayacağız', 'A takım teknik kadromuz, hiçbir zaman kendi iç bünyemiz dışından olmayacak', 'futbolun dışında başka hiçbir spor dalı ile uğraşmayacağız."

Özkan, son dönemde basketbol, tenis, güreş, satranç gibi bir çok branşta şube açmaları konusunda talep geldiğini belirterek, "Konsantrasyonumuzu işimizin en iyisi olmaya yoğunlaştırdığımız için kimse kusura bakmasın, 'Kargadan başka kuş tanımıyoruz" dedi.

2 yabancı futbolcu almaları halinde takımın Süper Lig'e çıkacağını söyleyenlerin çoğaldığını kaydeden Özkan, "Biz dostlara, bizim 18, 17, 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7 ve 6 yaş takımlarımız var. Çocuklarımıza saha içi ve saha dışı iyi eğitim veriyoruz. Biz onları oynatacağız diyoruz. Adanaspor ve Antalyaspor galibiyetlerinin ardından millet '2 yabancı aldın mı elini kolunu sallaya sallaya Süper Lig'e' demeye başladı. Ancak bizim hedefimiz Süper Lig değil, Şampiyonlar Ligi" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER