DÜNYA KUPASI

Alves Dünya Kupası'nda iddialı

Fenerbahçe’nin Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves Cuma günü oynayacakları İsveç maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Alves Dünya Kupası'nda iddialı
2014'te Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'na katılacak olan son takımlar önümüzdeki hafta belli olacak. İsveç ile eşleşen Portekiz de bu zorlu sınav öncesi iddialı.

"ZLATAN'I TUTMAK YETMEZ"
Portekiz basınına açıklamalarda bulunan Fenerbahçeli Bruno Alves, "Sadece Zlatan'ı tutmamız yetmez. Takım olarak iyi savaşmalıyız. Eğer Zlatan'a yardım edemezlerse pek fazla bir şey yapamazlar. O çok büyük bir oyuncu ama biz sadece kendi performansımıza konsantre olmalıyız" diye konuştu.

"DAHA ÖNCEDEN TECRÜBELİYİZ"
Dünya Kupası'nda olmayı çok istediklerini belirten Alves, "Bizim bu formayla sorumluluklarımız var ve bu yüzden de elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Hem içeride hem de dışarıda onları yenmek istiyoruz. Daha önceki Play-off karşılaşmalarında da gösterdik ki hem içeride hem de dışarıda galip gelebiliyoruz" dedi.

"CRİSTİANO RONALDO ALTIN TOP'U HAKEDİYOR"
Takım arkadaşı Ronaldo'ya da övgüler yağdıran Portekizli futbolcu, "Ronaldo bu takım için çok önemli bir figür, herhangi bir maçta skoru değiştirebilecek potansiyeli var. Her zaman olduğu gibi İsveç maçlarında da bizim için elinden geleni yapacaktır. Altın Top ödülünü daha önceki senelerde de hak etmişti fakat alamamıştı. Er ya da geç o ödülü alacak. Eğer Altın Top'u biri hak ediyorsa o Cristiano Ronaldo'dur" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER