FENERBAHÇE

Aly Rae Eckmann Fenerbahçe için Türkçe şarkı söyledi

Real Madrid-Fenerbahçe maçında ekrana yansıyan ve bu görüntüsüyle şöhret olan ABD’li basketbolsever Aly Rae Eckmann Fenerbahçe için şarkı söyledi.

Aly Rae Eckmann Fenerbahçe için Türkçe şarkı söyledi

THY Avrupa Ligi'ndeki Real Madrid-Fenerbahçe maçında ekrana yansıyan ve bu görüntüsüyle şöhret olan ABD’li basketbolsever Aly Rae Eckmann Fenerbahçe için yazdığı şarkıyı Twitter üzerinden paylaştı.

THY Avrupa Ligi'ndeki Real Madrid-Fenerbahçe maçında ekrana 3 saniye yansımasına rağmen şöhrete kavuşan Aly Rae Eckmann, bu olayla ilgili olarak şunları söylemişti:

“Türkiye’de şöhret olmam çok çılgınca. İşin komik tarafı maça gidebilmek için patronuma yalan söyledim. Ona ‘Toplantım var’ dedim. Ancak maçtaki o görüntüm sosyal medyaya düşünce ertesi gün beni yakaladı.”

Aly Rae Eckmann Aziz Yıldırım ile tanışmak istiyor

"Fenerbahçe için Berlin’deki Final Four’da olmak isterim. Taraftar bunu çok soruyor. Artık gitmeyi bir zorunluluk gibi hissediyorum. Ben onların uğuruyum. Çok mesaj aldım, keşke Türkçe bilseydim. Fotoğraflarımla yapılan photoshoplar da harika. Fenerbahçe taraftarlarının sevgisini gerçekten hissediyorum. ‘Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak’ sözünü öğrendim. Şimdi bu sözün doğru olduğunu söyleyebilirim.” 

TÜRKÇE ŞARKI SÖYLEDİ

Aly Rae Eckmann, bu sözlerinin üzerinden çok kısa süre sonra Fenerbahçe taraftarlarının son dönemdeki en popüler şarkılarından 'Gündüz Gece'yi söyledi. Güzel modelin bu şarkısı sosyal medyada büyük yankı yaratırken, görüntüler binlerce kez paylaşıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER