FENERBAHÇE

Amed Sportif taraftarına kötü sürpriz!

Fenerbahçe, Amed Sportif Faaliyetler Ziraat Türkiye Kupası yarı final için yarın akşam Kadıköy'de kozlarını paylaşacak, ancak...

Amed Sportif taraftarına kötü sürpriz!

İl Spor Güvenlik Kurulunun aldığı karar doğrultusunda, Amed taraftarları Fenerbahçe maçında stada alınmayacak.

Fenerbahçe, Amed Sportif Faaliyetler Ziraat Türkiye Kupası yarı final için yarın akşam Kadıköy'de kozlarını paylaşacak..

Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya konuk takımın taraftarları alınmayacak. İl Spor Güvenlik Kurulunun aldığı karar doğrultusunda, Diyarbakır ekibinin taraftarları maçı statta seyredemeyecek.

İLK MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANMIŞTI

İki takım arasında oynanan ilk karşılaşma, Amed Sportif Faaliyetler'in cezası nedeniyle seyircisiz oynanmıştı. Fenerbahçeli taraftarlar da güvenlik gerekçesiyle stada alınmamıştı.

SIKI GÜVENLİK ÖNLEMİ

İl spor güvenlik kurulu ayrıca maç boyunca 400 özel güvenlik personeli, 300 çevik kuvvet ve 690 ücretli polis memuru olmak üzere 990 güvenlik memurunun görev almasını kararlaştırdı.

Fenerbahçe'nin muhtemel Amedspor maçı 11'i

"BU DURUM KABUL EDİLEMEZ"

İstanbul İl Güvenlik Kurulu'nun Diyarbakır'da 3-3 kaldıkları karşılaşmasının rövanşında oynayacakları maçta Amedspor taraftarı alınmaması kararı verdiğini belirten Asbaşkan Nurullah Edemen, şunları söyledi:

"Saat 16.00 sıralarında İstanbul İl Güvenlik Kurulu, Fenerbahçe-Amed Sportif maçına misafir takımın taraftarlarının alınmaması kararı verdi. Bu maçla birlikte neredeyse bütün deplasman maçlarımızda seyircisiz oynayacağız. Çıkardığımız mesaj, takımımızın cezalandırılmış olması. Kabul edilebilir bir şey değil. Bizler sporun taraftarlarla daha güzel olduğuna inanıyoruz. Bunun için çaba harcıyoruz. Fenerbahçe maçına seyircili çıkmak için de bu karara ittiraz edeceğiz."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER