BURSASPOR

Amedspor taraftarının tweeti stadı karıştırdı

Bursaspor tribünlerinden takip eden bir Amedspor taraftarı, Twitter'dan Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'ndan fotoğraf paylaşınca ortam bir anda gerildi.

Amedspor taraftarının tweeti stadı karıştırdı

Deplasman yasağının olmasına rağmen Bursaspor tribünlerine gelen bir taraftar Bursa tribünlerinde gerginliğe neden oldu.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanan Bursaspor-Amedspor mücadelesine İl Spor Güvenlik Kurulu rakip takım taraftarının alınmaması kararını almıştı.

Buna rağmen karşılaşmayı Bursaspor tribünlerinden takip eden bir Amedspor taraftarı, Twitter'dan Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'ndan fotoğraf paylaşınca ortam bir anda gerildi.

Bursasporlu taraftarlardan ruhsuzlar tepkisi!

Sosyal medyadan Amedsporlu taraftarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki fotoğrafını gören Bursasporlular, rakip takım seyircisine müdahele etmek istedi.

Emniyet mensupları olayın büyümesini engelledi. 

MAÇA SİYASET KARIŞTI

Amed Sportif Faaliyetler, Bursaspor maçına siyaset karıştırdı. Karşılaşma öncesi twitterda #HalkınİçinSaldırAmedspor tagı açılırken, Sur ve Cizre'de yürütülen operasyonlar eleştirildi. Amed Spor'un resmi twitter hesabından yapılan paylaşımlar sosyal medyada tepkilere neden oldu. 

Amed Sportif Faaliyetler

ORTALIĞI KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Amed Spor FK'nın twitter hesabından karşılaşma sonrası atılan tweet, binlerce kullanıcı tarafından paylaşılarak protesto edildi. Hesaptan, kazanılan Bursaspor maçı için teröristler için "gerilla" ifadesi kullanıldı, galibiyet onlara armağan edildi.

Amed Sportif Faaliyetler

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER