TÜRKİYE KUPASI

Amedspor'un olay futbolcusu Deniz Naki'den yeni mesaj

Amedspor'un olay yaratan oyuncusu Deniz Naki, Artı Haber'e çıktı ve Banu Güven'in sorularını yanıtladı.

Amedspor'un olay futbolcusu Deniz Naki'den yeni mesaj

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u deplasmanda 2-1 yenerek çeyrek finalist olmayı başaran İkinci Lig takımlarından Amedspor'un Başkanı Ali Karakaş ile Deniz Naki, Banu Güven'le Artı Haber'in konuğu oldu. 

Amedsporlu Deniz Naki'nin, Bursaspor maçının ardından sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamayla olay yaratmış ve büyük tepki toplamıştı. Birbiri ardına yaşanan son gelişmelerin ardından Amedspor başkanı ve olay açıklamaların adamı Deniz Naki, katıldığı programda bu kez birlik mesajı vererek herkesi şaşırttı.

Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi

"IRKÇI TUTUM BİZİ ÜZDÜ"

Kulüp Başkanı Karakaş, deplasmanda taraftarlarının sahaya alınmamasını ve sporun doğasına aykırı olan milliyetçi, ırkçı tutumun ve Amedspor'un sevincinin kabul edilmemesinin kendilerini üzdüğünü söyledi. 

Deniz Naki daha önce de "Ben Dersimli ve Aleviyim. Bundan gurur duyuyorum. Gurur duymaya da devam edeceğim" demişti.

"BU SAVAŞIN DURMASINI İSTİYORUZ"

Amedsporlu Deniz Naki ise, Banu Güven'in "size yapılan bu yüklenmeyi nasıl değerlendiriyorsunuz" şeklindeki sorusuna şu cevabı verdi;

-"Burada bir savaş ortamı var. Biz zor şartlar altında burada antrenmanlara çıkıyoruz. Bu kentte olanları biz de görüyor ve yaşıyoruz. Bu savaşın durmasını istiyoruz. İnsanlar ölmesin, bir insanın ölmesine kim sevinebilir ki? Biz her zaman barıştan yanayız. Savaş bitsin ve herkes statlara gidip maçları izleyebilsin, herkes sevinçli olsun istiyoruz, inşallah devamı gelir."

Deniz Naki'den olay yaratan açıklama
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER