Anderson Talisca Kimdir?

Tam Adı: Anderson Souza Conceição Doğum Tarihi: 1 Şubat 1994 Anderson Talisca 1 Şubat 1994 tarihinde Brezilya'nın Feira de Santana şehrinde dünyaya geldi. Futbola EC Bahia'da başlayan Talisca, 2013 yılında kulübün A takımına yükselmeyi başardı. Yeteneği ile genç yaşta dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Brezilyalı, 2014 yılında 4 milyon avro bedelle Portekiz'in Benfica kulübüne transfer oldu. Benfica forması giydiği iki sezonda da düzenli olarak şans bulan Talisca, alt yaş gruplarında da Brezilya formasını giymeyi başardı. NASIL BİR OYUNCU? Oyunun her iki yönünü de oynama kabiliyetine sahip olan...

Anderson Talisca

Tam Adı: Anderson Souza Conceição

Doğum Tarihi: 1 Şubat 1994

Anderson Talisca 1 Şubat 1994 tarihinde Brezilya'nın Feira de Santana şehrinde dünyaya geldi.

Futbola EC Bahia'da başlayan Talisca, 2013 yılında kulübün A takımına yükselmeyi başardı.

Yeteneği ile genç yaşta dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Brezilyalı, 2014 yılında 4 milyon avro bedelle Portekiz'in Benfica kulübüne transfer oldu.

Benfica forması giydiği iki sezonda da düzenli olarak şans bulan Talisca, alt yaş gruplarında da Brezilya formasını giymeyi başardı.

NASIL BİR OYUNCU?

Oyunun her iki yönünü de oynama kabiliyetine sahip olan Talisca, 10 numaradan 8 numara olarak adlandırılan bölgede etkinlik gösterebilen bir isim. Ayak içi kalitesi yüksek olan Talisca, uzaktan şutlarıyla rakip kalede tehlike yaratan bir isim. Oyunun yönünü değiştirme ve ters tarafa uzun paslar çıkarma konusunda oldukça yetenekli bir isim olan Talisca, bir sonraki hamleye de çabucak karar verebilen, boştaki adama çabuk oynayabilen bir oyuncu. 22 yaşındaki oyuncu, 10 numara bölgesinde de görev yapabiliyor. 1.91 boyundaki genç oyuncu saha içerisinde fiziğini de etkili bir şekilde kullanıyor.

NE YAPTI?

Benfica'daki ilk sezonunda tüm dikkkatleri üzerine çeken Talisca, 44 maçta 11 gol 1 asistlik bir performans ortaya koymuştu. Geride bıraktığımız sezon ise 33 maçta 9 gol atan genç yıldız adayı, bu gollerin ikisini Şampiyonlar Ligi'nde kaydetti.

TREND HABERLER