1.LİG

Ankara saldırısı Samsunspor'un keyfini kaçırdı

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Oyuncularımız ve taraftarlarımız aynı hedefe doğru tek yürek oldu" dedi.

Ankara saldırısı Samsunspor'un keyfini kaçırdı

Ankara'daki terör saldırısına tepki göstererek ve saldırıyı kınayarak sözlerine başlayan Zeren, Multigroup Alanyaspor maçında aldıkları 5-1 farklı skorunun sevincini yaşayamadıklarını dile getirdi.

AA'nın haberine göre; Zeren, "Keşke oyuncularımızın ortaya koyduğu muhteşem performansı konuşmak için keyfimiz olsaydı, keşke hocamızın bu maçtaki planının nasıl tuttuğunu konuşabilseydik maalesef Ankara'daki hain saldırı nedeniyle bunları konuşamıyoruz. Çok üzgünüz" dedi.

Deplasmanda oynayacakları Kardemir Karabükspor maçına da değinen Zeren, şöyle konuştu:

"Oyuncularımız ve taraftarlarımız aynı hedefe doğru tek yürek oldu. Bütün kalpler aynı attığında Multigroup Alanyaspor maçında olduğu gibi takımızın neler yapabileceğini görüyoruz. Oyuncularımızın performansı gelecek için bizi umutlandırdı. Kardemir Karabükspor maçı da play-off yolunda önümüzdeki bir engel. Bu engeli de aşmak için hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapıyoruz, inanıyorum ki o maçtan da iyi sonuçla Samsun'a döneceğiz." 

Terör genç bir sporcunun da canını aldı!
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER