FUTBOL

Ankaragücü maçı sonrasında ortalık karıştı!

Ankaragücü ile Bugsaşspor arasındaki müsabakanın 1-1 bitmesinden sonra olaylar çıktı, polis olay çıkartan taraftarlara biber gazı ve TOMA'larla müdahale etti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ankaragücü, Ankara Ostim Stadı'nda Bugsaşspor'u ağırladı.

Maçın 1-1 bitmesinden sonra saha dışında bulunan Ankaragüçlü taraftarlarla taşkınlık yaptı. Stat dışında Ankaragüçlü taraftarlarının bariyerleri yıkmasının ardından polis biber gazı ve TOMA'larla müdahale etti.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Bugsaşspor-Ankaragücü maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Ankaragücü bu bereberlik ile puanını 63'e yükselterek liderliğini sürdürdü.

Ankara OSTİM Stadyumu'nda oynanan ve 1-1 biten mücadele sonrası Ankaragücü taraftarları arasında olaylar çıktı. Polisin biber gazı, plastik mermi ve TOMA'larla müdahale ettiği olaylarda 13 taraftar yaralandı.

Bugsaşspor taraftarının bulunmadığı maç sonrasında Ankaragücü taraftarları Melih Gökçek aleyhinde tezahüratlarda bulunarak stat dışındaki demir parmaklıkları kırınca polis, biber gazı, plastik mermi ve TOMA'larla müdahale etti.

Çıkan olayda 13 taraftar yaralanırken polis bir çok kişiyi gözaltına aldı. Öte yandan maç öncesindeki olaylarda bir özel güvenlik sıkılan gazdan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

TFF'nin eski hakemlerinden Selçuk Dereli polisin Ankaragücü taraftarına müdahalesine twitter'dan paylaştığı videolarla tepki göstererek, "Polis plastik mermirlerle ateş açtı, Ankaragücü taraftarı dışarıda bırakıldı, çatıda taraftarımız mahsur kaldı" dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER