TRABZONSPOR

Anlaşma sağlandı Hugo Rodallega imzaya kaldı

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Hugo Rodallega'yla 3 yıllık anlaştı. Transferin kesinleşmesi için resmi açıklama bekleniyor.

Anlaşma sağlandı Hugo Rodallega imzaya kaldı

Devre arası transfer dönemine hızlı giriş yapan ve Perreira'yı kadrosuna katan Trabzonspor, Emmanuel Mas ve Serdar Taşcı'ya önümüzdeki günlerde imza attıracak.

Forvet takviyesi için de bir süredir görüşmelerde bulunan bordo mavililer, Eto'o transferinin gerçekleşmemesi sonrasında rotasını Hugo Rodallega'ya çevirdi.

Akhisar'la sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı ifade edilirken oyuncunun kulübüyle yapacağı görüşmelerden sonra transferin resmiyet kazanacağı öğrenildi.

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Trabzonspor'un yıllık 1.6 Milyon Euro teklif yaptığı Akhisarlı oyuncunun bu rakamı kabul ettiği de aktarılırken önümüzdeki günlerde konuyla ilgili resmi açıklamaların gelmesi bekleniyor.

Öte yandan Trabzonspor'un bu transfer için kadrosunda düşünmediği isimleri de Akhisar Belediyespor'a önererek kasasından fazla para çıkmamasını sağlamayı hedeflediği belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER