SÜPER LİG

Antalya başkanı Gültekin Gencer farklı yenilgiye sevinmiş

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Çaykur Rizespor'a 5-1 mağlup olmalarının ardından çarpıcı bir açıklama yaptı.

Antalya başkanı Gültekin Gencer farklı yenilgiye sevinmiş
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Çaykur Rizespor'a 5-1 mağlup olmalarının ardından ilginç bir açıklama yaptı.

Başkan Gültekin Gencer, Rizespor'a farklı yenilmesine sevindiğini söyledi.

Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, yarın oynayacağı Türkiye Kupası 2. Tur maçı hazırlıklarına devam ediyor. Yarın kendi evinde Çorum Belediyespor'u ağırlayacak olan Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı tek idmanla hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana kırmızı beyazlı takımın golcü oyuncusu dünyaca yıldız Samuel Eto'o katılmadı. Eto'o'nun Fransa'da ünlüler sokağının açılışına davet edildiği için bugünkü antrenmanda yer almadığı söylendi.

 

Düz koşu ve ısınma hareketleri ile kupa mesaisine devam eden kırmızı beyazlılar dar alanda top kapma mücadelesi gerçekleştirdi. Kupa mesaisine farklı bir kadroyla çıkacak olan Antalyaspor Teknik DirektörüYusuf Şimşek, alt yapıdan 5 oyuncuyuda as takımla birlikte idmana çıkardı. Antrenmanı AntalyasporBaşkanı Gültekin Gencer'de kenardan izledi.

"TÜRKİYE KUPASI'NDA FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ"
Antalyaspor'un antrenmanını izlemek için sahaya inen Başkan Gültekin Gencer, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kupa maçını değerlendiren Başkan Gencer, "Kupada hedefli olmak zorundayız. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz." dedi.

Yeni stadyumlarında final oynayan taraf olmak istediklerini de aktaran Gencer, "Geçen yılBursaspor Bursa Stadyumu'nda kendi sahasında final oynamak nasıl nasip olduysa inşallah bize de yeni stadyumumuzda kupada final oynamak nasip olur. Bunun içinde bunun yolunu arayacağız." ifadelerini kullandı.

"ÇAYKUR RİZESPOR'A YENİLMEMİZE SEVİNDİM"
Ligde Çaykur Rizespor'a 5-1'lik mağlubiyeti de değerlendiren Başkan Gencer, bu farklı yenilginin herkese ders olacağını ifade etti. Beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını açıklayan Gencer, oyuncular ve teknik heyetle konuştuğunu belirtti. Başkan Gencer, 2-1'lik yenilgiye bırakın üzülmeyi, bu kadar farklı skor olmasına sevindiğini açıkladı. Bu yaşadıkları durumunda herkese ders olması gerektiğini kaydeden Gencer sözlerini şöyle tamamladı:

"Lig çok uzun bir maraton. Bundan sonraki maçlara bakacak olduğumuz için 5. hafta böyle büyük bir kazaya uğramış olması herkesin çalışmasıyla ilgili ve ayaklarının yere basmasıyla ilgili tüm takım olarak daha temkinli davranmamız ve ciddiye alınması için bir ders olacağını geçmiş tecrübelerime dayanarak hissettim. Beklemediğimiz bir olaydı. Malumunuz ciddi duran toplar zaafı yaşadık. Onun dışında takımın hepsi kötü konuşulması yanlış olur. Rakip çok iyi konsantre olmuş biz konsantre olamamışız. Başka maçın özeti yok. İnşallah büyük küçük düşünmeden herkese aynı şekilde konsantre olurlar diye düşünüyorum. Gerekli uyarıları da muhakkak yapacağız."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER