BEŞİKTAŞ

Antalyaspor Beşiktaş maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in ikinci yarısına Antalyaspor deplasmanıyla başlayan Beşiktaş, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Charles'in şok golüyle 1-0 geriye düşen Siyah-Beyazlılar, Talisca'nın 30 ve 53. dakikalarda attığı golle 3 puana ulaştı ve sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı.

Antalyaspor Beşiktaş maçı golleri ve geniş özeti

Beşiktaş, Süper Lig'de 3 hafta sonra deplasmanda galibiyet yaşadı. Siyah-beyazlılar 18. hafta maçında, deplasmanda 1-0 geriye düştüğü Antalyaspor karşısında Talisca ile bulduğu gollerle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

ANTALYA'DA ERKEN GOL: Antalyaspor 8. dakikada Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti. Beşiktaş, Quaresma'nın kaptırdığı top sonrası kalesinde golü gördü. Stoperde görev alan Medel-Vida ikilisinin müdahale edemediği topta Antalyasporlu Charles golü attı.

TALİSCA'NIN GOLÜ SAYILMADI : 24. dakikada Talisca topu ağlara gönderdi. Ama Halis Özkahya, gol öncesi faul olduğu gerekçesiyle golü vermedi.

KARTAL TALİSCA İLE BERABERLİĞİ BULDU : 30. dakikada Beşiktaş karşılaşmada beraberliği yakaladı. Ceza sahası içinde sol çaprazda topla buluşan Hutchinson'ın pasında, Talisca'nın gelişine vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Ferhat Kaplan'ın solundan ağlarla buluştu: 1-1

QUARESMA DİREĞE TAKILDI : Siyah-beyazlılar ilk yarının son saniyelerinde üstünlük sayısına Portekizli yıldızıyla yaklaştı. Quaresma'nın şutu direkten döndü! İlk yarı 1-1 berabere sona erdi.

DİREKTEN DÖNDÜ : 46. dakikada Antalyaspor çok net bir gol kaçırdı. Emre Güral'ın şutunu Fabri kurtardı. Emre tekrar vurdu, bu defa top direkten döndü.

QUARESMA ORTALADI TALİSCA TAMAMLADI : Negredo'nun pasıyla ceza sahasında buluşan Talisca'nın şutu kaleciden döndü. Devamında Quaresma'nın arka direğe ortasını, Talisca kafayla ağlara gönderdi. 1-2

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca sahadan 2-1 galibiyetle ayrılan siyah-beyazlılar puanını 33'e yükseltti. Antalyaspor ise 17 puanda kaldı.

Antalyaspor Beşiktaş maçı fotoğraflarıAntalyaspor Beşiktaş maçı fotoğraflarıAntalyaspor Beşiktaş maçı fotoğraflarıAntalyaspor Beşiktaş maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

ANTALYASPOR: 1 - 2 :BEŞİKTAŞ

Maç Sonu: Hakem Halis Özkahya maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Beşiktaş 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1'e taşıyor ve 3 puan ile sahadan galip ayrılan taraf oluyor.

90+4. dakika: Orta alandan aldığı kısa pasla ilerleyen Anderson Talisca ceza sahası dışı sol çaprazdan uzaklardan kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu Ferhat Kaplan tokatlıyor. Bu top üst direğe çarpıp kornere gidiyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

90+2. dakika: Jeremain Lens'in kısa pasına hareketlenen Ricardo Quaresma ofsaytta kalıyor.

90. dakika: Maçın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

89. dakika: Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Ricardo Quaresma ceza sahası dışı sağ çapraza kadar topla ilerleyip kaleye şutunu çekiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

85. dakika: Kaleyi uzaktan gören mesafeden kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Diego Angelo kaleyi düşünüyor. Uzaklardan sert bir vuruş yapıyor ancak bu top kaleci Fabricio Agosto'nun kontrolünde kalıyor.

84. dakika: Antalyaspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Danilo Campos çıkıyor ve yerini Chico'ya bırakıyor.

83. dakika: Kısa pasla topla buluşan Tolgay Arslan ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleyi görüyor ve şutunu çekiyor. Bu top kalenin hemen yanından dışarı çıkıyor. Beşiktaş üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Ryan Babel çıkıyor ve yerini Jeremain Lens'e bırakıyor.

77. dakika: Beşiktaş ikici oyuncu değişikliğini yapıyor. Caner Erkin çıkıyor ve yerini Gökhan Gönül'e bırakıyor. Antalyaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Mostapha El Kabir çıkıyor ve yerini Harun Alpsoy'a bırakıyor.

72. dakika: Caner Erkin, Nazim Sangare'ye sağ kanatta yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırıyor. Charles Fernando, Gary Medel'e topsuz alanda yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

69. dakika: Beşiktaş ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Oğuzhan Özyakup çıkıyor ve yerini Tolgay Arslan'a bırakıyor.

66. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

60. dakika: Antalyaspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Musa Nizam çıkıyor ve yerini Sakıb Aytaç'a bırakıyor.

59. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topa kimse temas edemiyor.

57. dakika: Danilo Campos, Atiba Hutchinson'a yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

54. dakika: GOL Atılan kısa pasla topla buluşan Anderson Talisca ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor. Bu topu kaleci Ferhat Kaplan tokatlayarak uzaklaştırmaya çalışıyor. Uzaklaştırılmaya çalışılan topla buluşan Ricardo Quaresma ceza sahası içi sağ çaprazdan ortasını gönderiyor. Arka direğin hemen yanında altıpas içinde Anderson Talisca kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Beşiktaş, Anderson Talisca'nın golüyle skoru 2-1'e taşıyor.

53. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kademedeki Zeki Yıldırım kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

52. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kademeye gelen Emre Güral tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

50. dakika: Sol kanatta savunma oyuncularından dönen topla buluşan Ryan Babel ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kademeye giren oyuncular tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.Hızlı gelişen atakta Mostapha El Kabir'in kısa pasıyla topla buluşan Deniz Kadah ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top yan ağlarda kalıyor.

47. dakika: Orta alandan Charles Fernando'nun attığı uzun topla ceza sahası içinde topla buluşan Emre Güral kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Fabricio Agosto'dan geri dönüyor. Dönen topla tekrar buluşan Emre Güral altıpasın hemen sağından kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top üst direkten oyun alanına geri dönüyor. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Charles Fernando ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

46. dakika: Hakem Halis Özkahya maçın ikinci yarısını başlatan düdüğünü çalıyor. Ev sahibi Antalyaspor'un vuruşuyla ikinci yarı başlıyor.

Devre Arası: Hakem Halis Özkahya ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Atılan karşılıklı gollerle skor 1-1 oluyor ve takımlar soyunma odasına gidiyor.

45+1. dakika: Ceza sahası içinde Ryan Babel'in verdiği pasla buluşan Ricardo Quaresma topu sağına çekip kaleye şutunu gönderiyor. Bu top uzak direğe çarpıp oyuna geri dönüyor. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Atiba Hutchinson kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top direkt olarak dışarı çıkıyor. 

45. dakika: İlk yarının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

43. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Emre Güral ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kademeye gelen Alvaro Negredo tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

42. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kornere gönderiyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

40. dakika: Musa Nizam'ın pasıyla topla buluşan Deniz Kadah ofsaytta kalıyor.

38. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Emre Güral ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte takım arkadaşından seken topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

35. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Nazim Sangare ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top direkt olarak dışarı çıkıyor.

31. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte topa hareketlenen Anderson Talisca kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

30. dakika: GOL Beşiktaş, Anderson Talisca'nın attığı golle skoru 1-1'e taşıyor.

26. dakika: Sağ kanattan atılan orta savunma oyuncularından sekiyor. Seken bu topla buluşan Danilo Campos kaleye şutunu çekmek istiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

25. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Adriano Correia'nın yaptığı ortayı arka direkte Ryan Babel indiriyor. Penaltı noktasının hemen yanında Anderson Talisca vuruşunu yapıyor ve topu ağlar ile buluşturuyor. Ağlarla buluşan bu top öncesinde yapılan faul gerekçesiyle gol değeri kazanmıyor.

23. dakika: Oğuzhan Özyakup'dan aldığı kısa pasla topla buluşan Ryan Babel uzaklardan kaleye şut çekmek istiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

20. dakika: Anderson Talisca'nın yay önünden aldığı kısa pasla topla buluşan Alvaro Negredo ceza sahası yayı içinden vuruşunu yapıyor. Yerden giden bu topu kaleci Ferhat Kaplan kontrol ediyor.

19. dakika: Orta alandan aldığı kısa pasla topla buluşan Nazim Sangare ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

17. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direkte bu topa Atiba Hutchinson vuruşunu yapıyor ancak bu top kimseye temas etmeden tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

15. dakika: Sağ kanatta aldığı kısa pasla topla buluşan Adriano Correia kaleye plase bir vuruş yapıyor. Bu topu arka direkte Ferhat Kaplan kontrol ediyor.

14. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncularından sekip tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

13. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Caner Erkin bu duran topu paslaşarak kullanıyor.

11. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Emre Güral ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direğe yakın bölgede topa hareketlenen Deniz Kadah kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

10. dakika: Sağ kanatta aldığı kısa pasla topla ilerleyen Charles Fernando ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu Fabricio Agosto kornere tokatlıyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Emre Güral ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu ön direkte Domagoj Vida kornere gönderiyor.

8. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ryan Babel ceza sahası içine ortasını açıyor. Penaltı noktasının hemen gerisinde topa hareketlenen Anderson Talisca topa şık bir vuruş yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor. GOL Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Deniz Kadah ceza sahası içine ortasını yapıyor. Takım arkadaşının dokunamadığı pozisyonda topla buluşan Charles Fernando sert bir vuruş yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Antalyaspor, Charles Fernando'nun golüyle 1-0 öne geçiyor.

6. dakika: Sağ kanatta uzun topla buluşan Alvaro Negredo ceza sahası içine yerden pasını gönderiyor ancak bu topa Ryan Babel'den önce savunma oyuncuları müdahale ediyor ve topu kornere gönderiyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

1. dakika: Hakem Halis Özkahya maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Konuk ekip Beşiktaş maça başlayan taraf oluyor. Yapılan santra sonrasında Anderson Talisca'nın gönderdiği uzun topa hareketlenen Alvaro Negredo ofsaytta kalıyor.

ANTALYASPOR: Ferhat, Musa, Diego, Celustka, Nazım, Zeki, Charles, Deniz, Danilo, El Kabir, Emre
YEDEKLER: Boffin, Ozan, Oğuzhan, Yusuf, Harun, Sakıb, Hamdi, Chico
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Medel, Vida, Caner, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Babel, Quaresma, Negredo
YEDEKLER: Tolga, Utku, Gökhan, Mitrovic, Fatih, Necip, Tolgay, Lens, Mustafa
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER