ANTALYASPOR

Antalyaspor yenildi Emre alkışlandı!

Antalyaspor, Waldhof Mannheim ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kaybetti.

Antalyaspor yenildi Emre alkışlandı!

Antalyaspor, Antalya'da kamp yapan Almanya Bölgesel Lig takımlarından Waldhof Mannheim ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kaybetti.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Spor Toto Süper Lig'e kupa maçları nedeniyle verilen arada, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya Akdeniz ekibi, Ozan Evrim Özenç, Salih Dursun, Horic, Yusuf Çelik, Atakan Cangöz, Yekta Kurtuluş, Makoun, Drole, Harun Alpsoy, Emre Güral ve Mbilla ilk 11'i ile çıktı.

İki takım da girdiği pozisyonları gole çeviremeyince, ilk 45 dakika golsüz beraberlikle sona erdi. 

Kayserispor kupada çeyrek finale yükseldi

Waldhof Mannheim, tecrübeli oyuncusu Michael Fink'in 48. dakikada kaydettiği golle öne geçti. Konuk takım, 80. dakikada Nico Seegert ile skoru 2-0'a taşıdı.

Golden 2 dakika sonra gelişen Antalyaspor atağında, hakem meşin yuvarlağa konuk takım defans oyuncusunun elle müdahale ettiğini belirterek penaltı noktasını gösterdi.

Waldhof Mannheim takımının futbolcuları ve kenar yönetiminin yoğun itirazlarının ardından penaltı atışını kullanan Antalyasporlu Emre Güral, çok yavaş bir vuruş yaparak topu kaleciye bıraktı. Waldhof Mannheim takımının kenar yönetimi ile taraftarları, Emre Güral'ın bu güzel hareketini ayakta alkışladı.

Waldhof Mannheim, 89. dakikada Alban Ramaj'ın golüyle 3-0 öne geçti ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay, ikinci yarıda Anıl Koç ile 21 yaş altı takımdan Oğuzhan Kolak, Muhammed Türkmen, Mustafa İnan ve Can Demir de forma şansı verdi.

Antalyaspor, yarın Sırbistan Süper Lig takımı Radnicki Nis ile saat 15.00'de hazırlık maçı yapacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER