ANTALYASPOR

Antalyaspor'da ayrılık yakın

Antalyaspor'da yönetim tarafından satış listesine konulan kaleci Raish Mbolhi, Fransız takımlarıyla görüşmek için kırmızı beyazlı kulüpten izin istedi.

Antalyaspor'da ayrılık yakın

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor'da transfer hareketliliği devam ediyor.

Takıma kanat, orta saha ve stoper transfer etmeyi planlayan Antalyaspor yönetimi, transfer çalışmalarını gizlilikle sürdürüyor. Görüştükleri futbolcuların adının duyulmamasına dikkat eden kırmızı beyazlılarda yöneticiler, transfer görüşmelerini tamamlayıp, Hollanda kampında tam kadro çalışma yapmayı hedefliyor. Takımdaki yerli ve yabancı futbolcu sayısını eşitlemeyi amaçlayan kırmızı beyazlılarda öncelik yerli futbolcular olacak.

Takımda gönderilmesi düşünülen ve satış listesinde yer alan futbolculardan Raish Mbolhi, kendisine yapılan teklifleri değerlendirmek için kırmızı beyazlı kulüpten izin istedi. Mbolhi'ye Fransa'daki iki takımdan transfer teklifi geldi. Satış listesindeki futbolculardan Lamine Diarra, Oğuz Mataracı, Kadir Bekmezci'ye de Anadolu kulüplerinden transfer teklifi geldiği, hem futbolcuların hem yönetimin teklifleri değerlendirdiği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER