ANTALYASPOR

Antalyaspor'da Samuel Eto'o şoku!

Son haftalarda sık sık Eto'o'nun Antalyaspor'dan ayrılmak istediğini söyleyen menajer Wilfried De Happi'den yeni bir açıklama daha geldi.

Antalyaspor'da Samuel Eto'o şoku!

Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o ile kulüp yönetimi arasındaki kriz sürüyor...

Transfer döneminin bitiminin son günü menajeri aracılığıyla isyan bayrağı açan ve kendisine yeni kontrat önerilmediği için tepkisini gösteren 36 yaşındaki futbolcu, Ocak ayında takımdan ayrılma kararı aldı.

OCAK AYINDA AYRILACAK

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Eto’o’nun menajeri Wilfried De Happi de iddiaları doğrulayarak, “Eto’o, Antalyaspor’da 2 sezonda 38 gol attı. Daha fazla saygıya ihtiyacı var. Beşiktaş’a son anda Antalyaspor’un izin vermemesi sonrasında gitmedi. O, kulübü için üzerine düşen her görevi yaptı. Ama yeni bir sözleşme önerilmemesi onu üzdü. Görünüşe göre Eto’o Ocak’ta Antalyaspor’dan ayrılıyor. Türkiye’yi çok seviyor ve burada kalmak istiyor. Eğer buradan bir kulüple anlaşamazsa ABD ve Çin’den de teklifler var” dedi. 

MENAJER OYUNU MU?

Nasri transferinden sonra maaşının artırılmasını isteyen Eto'o'nun menajerinin sık sık ayrılık açıklaması yapması kafalarda soru işareti bıraktı.

Süper Lig ekiplerinin takım değerleri

Yorumlar