ANTALYASPOR

Antalyaspor'dan Pirlo ve Ronaldinho sözü

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, hem Pirlo hem de Ronaldinho'nun kulüplerine gelmeye hazır olduğunu söyledi.

Antalyaspor'dan Pirlo ve Ronaldinho sözü

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray ile Antalyaspor'un puanları paylaştığı maçın ardından kırmızı-beyazlı takımın başkanı Gültekin Gencer, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

3-3'lük beraberliğin ardından Gencer, "Tabii Galatasaray'ı böyle bir zamanda yakalamak şanstır. Böyle bir zamanda yakaladığımız için bütün futbolcularımı tebrik ediyorum. Her şeyden önce kaybetmemeyi göze aldılar ama galibiyete de inansalardı, rahat kazanabilecekleri bir maçtı. Puanla döndük. Geldi gitti, geldi gitti maç. 1 puan bizim için iyidir" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray Antalyaspor maçının sonucu ve özeti

Antalyaspor'a transfer yasağının verilip verilmediği sorulması üzerine Gültekin Gencer, "Biz transfer yasağı almadık. Zaten şu anda transfer kapalı. Bir futbolcunun kazanmış olduğu davadan dolayı onun parası ödeninceye kadar transfer yasağımız var. Onu da önümüzdeki hafta rahat rahat halledebileceğimize inanıyorum" açıklamasını yaptı. 

Eto'o Galatasaray taraftarından özür diledi

"YILDIZLARLA DOLU BİR KADROMUZ VAR" 

Eto'o'nun Türkiye'ye gelmiş en büyük yıldız olduğunu vurgulayan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Her şeyden önce çok büyük bir profesyonel. İşini ve her şeyini ayrı ayrı değerlendiren bir insan. Sahada kazanmaktan başka hiçbir düşüncesi olmayan bir yıldız. Tabii kimse ondan böyle bir performans beklemiyordu ve şu anda 10 gol ile gol krallığında başta gidiyor. Önemli olan Eto'o'nun gol attığı gibi tüm takımında galibiyet serisine başlamış olması. Bugün en büyük kazancımız uzun süre aramızda olmayan Mbilla'nın kadroya girmiş olması ve tahmin ediyorum ki oyunu çeviren kişi oldu. Zaten Eto'o ile beraber yıldızlarla dolu bir kadromuz var. Şu anda olduğumuz nokta Antalyaspor'a yakışmıyor olsa da bu maçtan sonra teknik ekibimiz de, futbolcularımız da galibiyet serisine başlayacaktır" dedi. 

Türkiye-İsrail maçında olaylar çıktı

"HEM PİRLO HEM RONALDİNHO ANTALYASPOR'A GELMEYE HAZIR" 

Antalyaspor'a transfer olacakları iddia edilen Pirlo ve Ronaldinho hakkında da konuşan Gencer, "Pirlo ile ilgili zaten net bir açıklama yaptık. İtalyan basınında da bu konuda açıklamalar yapıldı. Zaten Pirlo Antalyaspor'a bizzat gelmeyi düşünmese Amerika'da menajeri beni karşılamaya gelmezdi. Bizimle gelip görüştüğüne göre Antalya'ya gelmek istiyor. Biz Pirlo hakkında kararlıyız ve sadece destek bekliyoruz. Bizim nihayetinde turizm memleketinde olsak da Antalyaspor olarak şu andaki mevcut bütçemizle boyumuzu da biliyoruz, kilomuzu da biliyoruz. Bununla ilgili şehir olarak gereken katkılar olursa, Eto'o geleceği zaman kimse inanmamıştı, getirdik. Biz yine iddia ediyoruz; hem Pirlo hem de Ronaldinho Antalyaspor'a gelmeye hazır. Yeter ki şehir olarak bunu isteyelim, atanmışlar ve seçilmişler olarak. Biz gerisini hallederiz" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER