ANTALYASPOR

Antalyaspor'un adı değişiyor!

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un başkanı Gültekin Gencer takım ve stadyumun isim haklarıyla ilgili görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Antalyaspor'un adı değişiyor!

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Kamerunlu yıldız futbolcuları Samuel Eto'o'nun, takımına sahip çıktığını kaydetti. 

Sivil Düşünce Platformu'nun bir işletmede düzenlediği toplantıya katılan Gencer, Eto'o, takım ve kulübün gündemindeki konularla ilgili değerlendirmeler yaptı.  

Platformdan yapılan açıklamaya göre Gencer, "Başkan, gelecek sezonlarda bu takımı, birkaç takviye ile Avrupa'da oynatalım" diyerek yanına gelen Kamerunlu futbolcunun, oyun dışında takımla ilgili kendisine tavsiyelerde bulunduğunu belirtti.  

Antalyaspor'un golü sonrası GS TV spikeri

"ETO'O TAKIMA SAHİP ÇIKIYOR"

"Eto'o takımına sahip çıkıyor" ifadesini kullanan Antalyaspor Başkanı Gencer, yıldız futbolcunun her hafta, rahatsızlığı bulunan babasının yanına gittiğini ve çeşitli organizasyonlara katıldığını, böyle oyuncuları takımda tutmak için bu tip durumlara katlanmak gerektiğini vurguladı. 

Gencer, teknik direktör Yusuf Şimşek'e çok değer verdiğini, başarılı olması için arkasında durduklarını belirterek, "Yusuf Şimşek bu takımdan ayrılacak olursa Eto'o ile gider çünkü Eto'o tarafına iletilen tekliflerde, Yusuf Şimşek'i de istiyorlar" ifadelerini kullandı. 

Antalyaspor'un stadı kendi enerjisini üretecek

TAKIM ADI İÇİN 'ANTALYASPOR EXPO 2016' ÖNERİSİ

Başkan Gencer, Antalya için G20 Liderler Zirvesi'nin geri dönüşümünün paha biçilemez olduğuna dikkati çekerek, Antalyaspor ismine "EXPO 2016" eklenmesinin önemli bir katma değer yaratacağını savundu.

Takımın adının "Antalyaspor Expo2016" olarak değerlendirilmesinin bu organizasyona yapılacak en iyi tanıtım olacağını öne süren Gencer, "EXPO 2016 için Antalyaspor tarihi bir fırsattır. Spor Toto Süper Lig'de oynanan her maçta, 'Antalyaspor EXPO 2016' denilecek düşüncesi dahi beni heyecanlandırmaktadır" şeklinde değerlendirme yaptı.

STADYUMUN ADI İÇİN GÖRÜŞMELER

Antalya Arena'nın isim hakkı için de çeşitli görüşmeler yaptıklarını ve teklifler sunduklarını anlatan Gencer, geçtiğimiz günlerde Sabancı Holding'i ziyaret ettiğini bildirdi. Gencer, stadın inşa edildiği alanda daha önce Dilek Sabancı Spor Salonu'nun bulunması nedeniyle, "Sabancı Arena" isim hakkını teklif ettiklerini ve cevap beklediklerini kaydetti.

Yorumlar