ANTALYASPOR

Antalyaspor’un yeni başkanı belli oldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Seçimli Olağan Genel Kurul gerçekleştirildi. Antalyaspor'un yeni başkanı Cihan Bulut oldu.

Antalyaspor’un yeni başkanı belli oldu

Antalyaspor'un Seçimli Olağan Genel Kurulu, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Antalyaspor'un Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa işadamı Cihan Bulut seçildi.

Kurula, eski başkan Ali Şafak Öztürk, yeni başkan adayı Cihan Bulut, Antalyaspor Dernek Başkanı Nafiz Tanır, Antalyaspor Vakfı Başkanı Dündar Uluğkay, dernek ve vakıf üyeleri ve eski başkanlar katıldı.

Türel'in, konuşmasının ardından Ali Şafak Öztürk yönetiminin gelir ve gider faaliyetleri okundu. Söz alan eski başkanlardan Gültekin Gencer, istifa eden Ali Şafak Öztürk yönetimini sert bir dille eleştirdi. Samir Nasri transferinin Türkiye'de örneği bulunmadığını dile getiren Gencer, “2 milyon Euro imza parası. 1 milyonu imza anında, 1 milyonu da 31 Temmuz'da ödenecek. Devre arasında ödeseniz de o para ödenecek. 4 milyon Euro maaş ve bonuslar hariç. Eto'o transferinde eleştirildim ama o futbolcu aldığı ücretle ve sahadaki performansıyla beğeni topladı” diye konuştu.

Jelena yengenin paylaşımı sosyal medyayı salladı

Ali Şafak Öztürk de konuşmasında Gencer'i eleştirerek, Antalya'da insanlara değer verilmesi konusunda hatalar yapıldığını ileri sürerek, 1,5 yıl görevde kaldığını söyledi. Antalyaspor'un görünmeyen borçlarının ortaya çıktığını dile getiren Öztürk, “40'dendi, 80 dendi. Başladık yola. 49 oyuncu var nerede. Ödediğimiz rakam 12,5 milyon lira, bu oynamayan kurtulmamız gereken oyunculara verilen para. Geldik kapılar kilit. Kredi Antalyaspor'a verilmiyor. Kötü bir ismi var Antalyaspor'un” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER