DİĞER HABERLER

Antrenmanda evlilik teklifi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1'inci Ligi ekiplerinden Samsun Basketbol takımının tecrübeli ismi Burcu Uzun'a erkek arkadaşı İbrahim Kandemir, antrenmanda sürpriz evlilik teklifi yaptı..

Antrenmanda evlilik teklifi
Samsun Basketbol takımı yarın deplasmanda yapacağı Adana BOTAŞ karşılaşması için hazırlıklarını maçın oynanacağı salonda sürdürürken, antrenmanda sürpriz bir gelişme yaşandı.

Antrenmanın yapıldığı Menderes Spor Salonu'nun ışıkları sönerken, Samsun Basketbol oyuncularından Burcu Uzun'un erkek arkadaşı İbrahim Kandemir tribünlerden şiir okuyarak, salona indi. Bu sırada Burcu Uzun, gözyaşlarını tutamadı.

Kandemir daha sonra Uzun'a evlenme teklifinde bulunarak, cebinden çıkardığı yüzüğü taktı. Kandemir'e ''evet'' yanıtını veren Uzun, sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı.

Uzun, böylesi bir sürprizi hiç beklemediğini belirterek, ''Bir süredir takım olarak can sıkıcı olaylar yaşadık. Moralim son derece bozuktu. Gerçekten müthiş bir sürpriz oldu'' dedi.

İbrahim Kandemir ise yıllardır organizasyon işiyle uğraştığını anlatarak, şöyle konuştu:
''Birçok güzel organizasyonun içerisinde yer aldım ama tabi o işi yaptığım insanların, kahramanların heyecanını paylaşmış oldum bugün. Gün geliyor hakikaten sevdiğinize, hak ettiğine inanıyorsunuz sonra yapabileceğiniz şeyler sınırsızlaşıyor. Şükürler olsun ki böyle güzel bir insanla karşılaştım. Daha iyisini düşünebilseydim daha iyisini yapabilirdim. En iyi düşünebildiğim bu oldu. Onun çok daha iyisini hak ettiğini biliyorum.''
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER