BEŞİKTAŞ

Ara transfer Beşiktaş'ın işine geldi

Ara transferde 5 transfer yapan yönetim, bu isimleri sezon başında kadrosuna katsaydı 18.5 milyon euro (60 milyon TL) fazla para ödemek zorunda kalacaktı

Ara transfer Beşiktaş'ın işine geldi

Ara transfer dönemi resmen sona erdi, ligin ilk devresini lider olarak bitiren Beşiktaş ise Ocak ayına 5 transferle damga vurdu. Bu arada Ocak ayındaki transferde Beşiktaş yönetimin gösterdiği "pazarlıkçı" tavır, kelimenin tam anlamıyla örnek alınacak türdendi

Beşiktaş devre arası transferinde 6.7 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Fakat siyah-beyazlı ekibin pazarlıkçılığı olmasa bu oyuncular; 25 milyon euro gibi bir rakama mal olabilirdi. Bu da siyah-beyazlıların 18.5 milyon euro (60 milyon TL) civarında kar ettiği anlamına geliyor.

Beşiktaş'a Galatasaray'dan transfer

İşte rakamlarla bunun kanıtı: 

- 3.3 milyon euro bonservis bedeline transfer edilen Denys Boyko için kulübü Dnipro sezon başında 8 milyon euro, ara transferin başında ise 6 milyon euro bonservis istemişti. 

- Siyah-beyazlıların yaklaşık 1.5 senedir peşinde olduğu ve bedava aldığı Marcelo için Hannover 96 kulübünün istediği ilk rakam da yine 6.5 milyon euro'ydu. 

Beşiktaş transferi KAP'a bildirdi

- 1.1 milyon euro'ya bonservisini aldığı Alexis için de Getafe kulübü daha Aralık başında Beşiktaş'tan 2.5 milyon euro bonservis bedeli talep etmişti. 

- Beşiktaş Aras'ı da 1.3 milyon euro'ya mal etti. Hem de 300 bin euro'ya kiralayarak kar etti. Aras, Gökhan Töre'nin transferi zamanında Beşiktaş'ın gündemine gelmiş, o dönemde takımı 8 milyon euro bonservis bedeli talep etmişti. 

- Son günde alınan isim Kaan Baysal olurken, 20 yaşındaki oyuncu için de herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER