GALATASARAY

Arda Atletico'nun sevincine ortak oldu!

Adını Galatasaray ile duyurduktan sonra Atletico Madrid'e transfer olan Milli futbolcu Arda Turan, dün gece oynanan karşılaşmanın ardından Atletico Madrid soyunma odasına inerek sevince ortak oldu.

Arda Atletico'nun sevincine ortak oldu!

Arda Turan dün akşam oynanan Atletico Madrid-Galatasaray Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını izledi.

Atletico Madrid’den Barcelona’ya transfer olan Arda Turan dün akşam oynanan Atletico Madrid-Galatasaray Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını izledi. Milli futbolcu maç sonu Atletico Madrid soyunma odasına inerek eski takım arkadaşları ile hasret giderdi.

Atletico'nun en büyük silahı istikrar

AMK Gazetesi'nin haberine göre; Türkiye’de yetiştiği ve formasını giydiği Galatasaray ile 4 sezon oynadığı ve La Liga şampiyonluğu yaşadığı Atletico Madrid takımlarının Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını izlemeye giden Arda Turan maç sonunda Atletico Madrid soyunma odasına inerek eski takım arkadaşları ile hasret giderdi ve fotoğraf çektirdi. Atletico Madrid takımının Brezilyalı sol beki Filipe Luis instagram hesabından Arda ile Atletico soyunma odasında ki fotoğrafını paylaştı ve “Arkadaşım seni çok özledim” yorumunu yazdı.

arda

Atletico Madrid’in kendi resmi twitter hesabından da Arda Turan fotoğrafı paylaşıldı. Arda Turan’ın, İspanyol ekibinin başkanı Cerezo ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşan Atletico Madrid twitter hesabı “Arda, Calderon’a hoş geldin. Burası her zaman senin evin olacak” tweetini yazdı.

Sneijder patladı! Taktiğimiz bile yok

Öte yandan Atletico Madrid-Galatasaray karşılaşmasını her iki takımda da forma giyen Tomas Ujfalusi’de takip etti. Atletico taraftarları Ujfalusi’ye büyük sevgi gösterisi gösterdi.

Yorumlar
TREND HABERLER