FUTBOL

Arda Turan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı mest etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, spor camiasının demokrasi nöbetinde olmasını övdü. Arda'ya "Topluma mal olmuş birinin o sözleri beni çok mutlu etti" dedi.

Arda Turan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı mest etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Külliye'de spor ve sanat camiasının önde gelen isimlerini kabul etti.

Cuma namazının ardından İstanbul'dan gelen toplulukla buluşan Erdoğan, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Morali son derece iyi olan Cumhurbaşkanı, spor ve sanat camiasının demokrasiye sahip çıkmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Sporcuları ve sanatçıları darbeye karşı meydanlarda görmekten mutlu olduğunu belirten Erdoğan, bu mesajların çok önemli olduğuna vurguda bulundu.

Arda Turan'a özel bir ilgi gösteren Erdoğan, milli futbolcunun darbe kalkışmasının ardından yaptığı destek açıklamasından çok memnun kaldığını dile getirdi. Arda ile bir süre sohbet eden Erdoğan, "Sen bizim kardeşimizsin. Özellikle pazartesi yaptığın açıklamalar beni çok mutlu etti. Topluma mal olmuş bir kişinin sözleri çok önemli" diye konuştu.

Misafirleriyle tek tek ilgilenen Erdoğan, Hadise'nin desteğinden de övgüyle bahsetti. Erdoğan, "İstiklal Marşı'nı her zamanki gibi çok güzel okudun. Çok beğendim." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sporun ve sanatın örnek bir tavır gösterdiğini de vurguladı.

ARDA TURAN NELER SÖYLEMİŞTİ

Spor camiasından Erdoğan'a ziyaret

"Şimdi siz yalaka dersiniz, deyin!!! Hayatı boyunca devletin hiçbir kurumundan bir şey istememiş biri olarak yazıyorum. Hastalandık aradın, üzüldük aradın, sevindik aradın, Allah'ın selamını gönderdik aradın. Dünyanın her yerinde sahip çıktın. Sizinle konuşurken siz bile demedik. Ağabeylik yaptınız, her şartta bize sahip çıktınız. Bugün sizin için zor günse bugün yanınızdayız efendim!.. Ben inanıyorum ki bu ülkeyi yeniden birleştirecek, insanları toplayacaksınız. Allah iki cihanda sizi mutlu etsin!!! Benim vicdanımdaki vefa sevgiyle!! Benim Başkomutanım sizsiniz!!! Her şartta..."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER