FUTBOL

Arda Turan Demokrasi Nöbeti'ne katıldı

15 Temmuz darbe girişimine karşı vatandaşlar sokağa döküldü ve demokrasi nöbetine devam etti. Vatandaşların arasında Barcelona'nın yıldızı Arda Turan da bulunuyor.

Arda Turan Demokrasi Nöbeti'ne katıldı

15 Temmuz darbe girişimine karşı Türkiye'nin pek çok ilinde vatandaşlar sokağa döküldü ve demokrasi nöbetine devam etti.

Onbinlerce insanın katıldığı demokrasi yürüyüşüne ünlü isimler de katıldı.



ÜNLÜLER AKINI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki evinin önünde demokrasi nöbetine Kulüpler Birliği Başkanı Göksal Gümüşdağ, Acun Ilıcalı, Arda Turan, Rıdvan Dilmen, Fettah Can, Hakan Ural, Hadise ve Murat Yıldırım da katıldı.

"AYIBI ÖRTECEĞİZ, GECE GİBİ OLACAĞIZ"

Milli Takım Kaptanı Arda Turan da şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, "Biz ne kadar yüce bir milletiz. Siz hepimizin kahramanısınız, gerçek kahramanlar sizlersiniz. Bu ülkenin demokrasisine sahip çıktınız. Benim milletime yakışan budur. Siz liderinize yakışır şekilde davrandınız. Biz Müslümanız, ayıbı örteceğiz, gece gibi olacağız. Birlik olacağız, beraber olacağız. Siz canlarsınız. O yüzden hep beraber bu demokrasiyi en güzel şekilde, Cumhurbaşkanımızla beraber yaşatacağız." dedi.

"KAHRAMANLIK ÖYKÜLERİNİ NET YAŞAYACAĞIMIZ HİÇ AKLIMA GELMEZDİ"

Televizyoncu Acun Ilıcalı da "Hayatımız boyunca kahramanlık öyküleri dinledik, okuduk ama bunları bu kadar net yaşayacağımız hiç aklıma gelmezdi. Bu kahraman mücadelede şehit olanlara Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar diliyorum. Dik duruşuyla hepimize örnek olan ve liderliğini gösteren Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bugün bunu çok iyi anladık ama hepimiz iliklerimize kadar hissettik; Şehitler ölmez, vatan bölünmez." şeklinde konuştu.


TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER