SPOR MEDYASI

Arda Turan için flaş iddia!

Bu sezon Barcelona'da sadece 1 kez maç kadrosuna giren ve henüz resmi bir maçta forma giyemeyen Arda Turan hakkında Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu çok çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Arda Turan için flaş iddia! - Sayfa 1

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, Katalonya bağımsızlık referandumundan dolayı çıkan olaylar nedeniyle "Barcelona takımının Las Palmas maçına, "Katalonya’nın acı çektiğini tüm dünyaya göstermek için" seyircisiz çıktığı pazar günü Arda Turan ne yapıyordu biliyor musunuz?" sorusu üzerinden flaş bir yazı kaleme aldı. İşte Semercioğlu'nun "Başkalarının acılarıyla sevinecek kadar küçülmeyin" başlığıyla yayımlanan yazısının Arda Turan ile ilgili bölümü:

Arda Turan için flaş iddia! - Sayfa 2

Arda’ya yazık oluyor. Barcelona sokaklarının referandum nedeniyle karıştığı... Barcelona takımının Las Palmas maçına, “Katalonya’nın acı çektiğini tüm dünyaya göstermek için” seyircisiz çıktığı pazar günü Arda Turan ne yapıyordu biliyor musunuz...

Arda Turan için flaş iddia! - Sayfa 3

"1 GECEDE 3 AYRI MEKANDA EĞLENDİ" Önce Beyoğlu 360’taydı... Sonra Bebek Lucca’da eğlendi... Geceyi de Emirgan Gizli Kalsın’da sabaha karşı noktaladı... Bir gecede üç mekan...

Arda Turan için flaş iddia! - Sayfa 4

"BARCELONA'YI KAFASINDA BİTİRMİŞ" Geçen hafta da Barcelona, Girona deplasmanındayken Cihangir Hazine’de adı Özge Ulusoy’la aşk dedikodularına karışmıştı. Her hafta sonu İstanbul gecelerinde Arda. Fiilen bitti Barcelona macerası tamam ama belli ki kafasında da bitirmiş, Barcelona’dan daha çok İstanbul’da zaman geçiriyor.