BAŞAKŞEHİR

Arda Turan Medipol Başakşehir yolunda!

Barcelona'dan ayrılması beklenen milli futbolcu Arda Turan'ın, Medipol Başakşehir ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edildi.

Arda Turan Medipol Başakşehir yolunda!

İspanya La Liga devi Barcelona'dan ayrılması beklenen milli futbolcu Arda Turan'ın, Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edildi.

TRT Spor'un son dakika haberine göre; Barcelona'da bu sezon forma şansı bulamayan ve devre arasında takımdan ayrılması gündemde olan Arda Turan için iddialı bir haber geldi, milli futbolcunun Medipol Başakşehir ile anlaşma sağladığı belirtildi.

Arda Turan'ı sezon sonuna kadar kiralayacak olan Süper Lig lideri Medipol Başakşehir'in, milli futbolcuya yarım sezon için 2,5 milyon euro ödeyeceği belirtildi. Resmi imzaların ise bu hafta içi Antalya'da atılması bekleniyor.


Devre arası transfer döneminde adı Arsenal, Milan, Chicago Fire, Everton, Galatasaray ve Beşiktaş ile de anılan Arda Turan'ın, yapılan görüşmelerin ardından Medipol Başakşehir takımında oynamaya karar verdiği ifade edildi.

Öte yandan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçtiğimiz günlerde Arda Turan'ı takımda görmek istediğini belirtmiş, ancak şu anda böyle bir transferin gündemlerinde olmadığını söylemişti.

Yorumlar
TREND HABERLER