ROPÖRTAJ

Arda Turan: Öyle 3 kuruşa 5 köfte yok

Arda Turan, Galatasaray taraftarı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Arda Turan: Öyle 3 kuruşa 5 köfte yok
Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, Galatasaray taraftarı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 
 
FourFourTwo Dergisi'ne konuşan Arda Turan, 'Galatasaray taraftarıyla arandaki buzlar eridi mi?' şeklindeki soruya ''Taraftar suçlu olur mu? Arda Turan diye stadı inletirken iyiydi. Şimdi kötü mü olacak?'' şeklinde cevap verdi.

İşte Turan'ın o açıklamaları;

ÖYLE 3 KURUŞA 5 KÖFTE YOK

Galatasaray taraftarıyla arandaki buzlar eridi mi?

Galatasaray camiasının her zaman altın çocuğu oldum. El bebek gül bebek yetiştik. Tabii ki sorunlar oldu, ağladık sızladık falan. Ben de Galatasaray'a karşı elimden gelenin en iyisini vermeye çalıştım. Sadakatli davranmaya çalıştım. 24 yaşına kadar hep Avrupa takımları isterken Galatasaray'da kaldım. Bu da gözardı edilmemeli. 'Bırakıp kaçtı' diyenler var. Ben bırakıp kaçmadım. Takım sekizinciyken iğneyle çıkıp oynadım. Doktorlar orada... Takım yeni sezonda muhteşem bir kadro kurmuştu, şampiyon olacağı belliydi, ben o zaman gittim. Bırakıp kaçmak o zamanlar ben sakatım deyip oynamamaktı. Herkes Manisa'da nasıl oynadığımı biliyor. Öyle üç kuruşa beş köfte yok.

TARAFTAR SUÇLU OLUR MU?

Peki bu süreçte suçlu Galatasaray taraftarı mıydı?

Taraftar suçlu olur mu? Arda Turan diye stadı inletirken iyiydi. Şimdi kötü mü olacak?

Ve sen de kafana koydun ve Atletico Madrid'in yolunu tuttun...

Çünkü yaşam alanı bırakmadılar bana... Eğer yaşam alanı verilseydi Selçuk, Burak, Sabri, o zaman Caner de bizdeydi; bu kadroyla Şampiyonlar Ligi olmasa da en azından Avrupa Ligi'nde şampiyon olabilirdik. Hâlâ bazen yatarken eğer çok geç olmadan bir gün dönersem Avrupa'da bir kupa kazandıracak kadronun içinde yer alabilirim diye düşünüyorum.

ŞAM ŞEYTANLIĞI YAPTIM

''Arda Turan'ın başarısı, Türk futbolunun başarısı değildir.'' Bu görüşe katılıyor musun?

''Yüzde 100 katılıyorum. Şansım çok yanımda oldu. Ben Mleda Boleslav maçında böyle olmasam... Millet bana şımarık falan diyor ya, öyle olmasam bugünlere gelemezdim ki! Ben nasıl oynayacağımı çözdüm, biraz Şam şeytanlığı yaptım. Böyle oynarsam formayı alırım diye kendi yolumu buldum.'' 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER