DÜNYADAN FUTBOL

Arda Turan tarihi maçı yorumladı

4-0'ın rövanşında bir mucizeyi gerçekleştirerek rakibini 6-1 yenen Barcelona'da milli futbolcumuz Arda, tarihi gecede yaşadıklarını anlattı.

Arda Turan tarihi maçı yorumladı

Barcelona forması giyen milli futbolcumuz Arda Turan, Tivibu Spor'da yayınlanan bir programa telefonla katıldı.

HENÜZ HER ŞEY BİTMEDİ DEMİŞTİM

''4-0 yenildiğimizde de Instagram’ıma yazmıştım “Henüz her şey bitmedi” diye. Soyunma odasında konuştuk. Hepimiz 4-0, 5-0, 6-0’lık maçlar kazandık. Yine yapabiliriz. Buna inandık. PSG gol atarsa her şey biter mi? Bitebilir dedik. Ama inancımızı bir dakika bile yitirmedik'' 

MAHALLEDE YAPTIĞIM GİBİ YAPTIM

Oyuna girdiğinde küçükken Bayrampaşa'daki mahalle maçlarında yaptığı dakika hesabını düşündüğünü söyleyen Arda, ''Oyuna girdiğimde dakikaları 3'e bölmeye başladı. 3 gol lazım ya mantıklı olarak mahalle hesabına döndü biraz dedim. Şöyle düşündüm; durum 3-1’di, takım iyi oynuyordu ve ben o enerjiyi düşürmemeliydim. Öncelikli hedefim bu enerjiyi daha da yükseltmekti. 3-1’den sonra dakikaları hep üçe böldük. 24 dakika varken 8 dakikada 1 gol atabiliriz dedik. 12 dakika varken 4 dakikada 1 gol atabiliriz. Ama 85’ten sonra bölünecek hiçbir şey kalmadı. İçimde garip bir his vardı. Bir çırpınma, taraftarın inanması ki o taraftarı hayatım boyunca unutmayacağım. Ve hocanın hazırladığı taktik muhteşemdi. Onunla kazandık.'' dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER