MİLLİ TAKIM

Arda Turan'a annesi destek çıktı

Arda Turan'ın annesi Yüksel Turan, oğlunun ulaştığı başarıların bedelini ödediğini söyledi.

Arda Turan'a annesi destek çıktı

Arda'nın uçakta yaşadığı olay bir anda Türkiye’nin gündemine oturdu.

Herkesin hedef tahtasındaki Arda Turan’ın annesi bu konuda ne düşünüyordu. Star gazetesine konuşan Yüksel Turan önemli açıklamalarda bulundu.

BAŞARILARININ BEDELİNİ ÖDÜYOR

“Arda son derece iyi ve normalde kimseyi kırmamaya özen gösteren biri. Bu ülkede hiçbir futbolcunun  elde edemediği başarıları yakaladı, şimdi bedelini ödüyor. Toplu bir linç kampanyası ile oğlumu bitirmeye uğraşıyorlar! Son bir yılda oğlum ile ilgili o kadar asılsız şey yazılıp söylendi ki, bunlara tepkisiz kalmak zor. “

BİLAL MEŞE İLE BARIŞIP GERİ DÖNECEĞİNE İNANIYORUM

“Oğlum bu ülkenin milli takımı için elinden gelen her şeyi yapıp Ay-yıldızlı formaya hizmet etti. Buna rağmen oğlum ile uğraşıyorlar. Uçaktaki olaylara ben de çok üzüldüm. Arda’yı bu kadar strese sokan olayların geçmişine de bakmak lazım. Arda’nın Bilal Meşe ile barışıp yine milli takıma hizmet edeceğine inanıyorum.”

Yüksel Turan

YURT DIŞINDA DEVAM EDER

“Arda normal hayatında büyüklerine karşı çok saygılıdır ve aralarında geçen gerginliğe rağmen bu güne kadar evde Fatih Terim ile ilgili kötü bir şey söylediğine de şahit olmadım. Arda şu anda Barcelona’nın mukaveleli futbolcusu.. Eğer kulübü ile bir sorun yaşarsa futbol hayatına yine yurt dışında devam eder.”

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER