DİĞER HABERLER

Arda Turan'dan açıklama geldi!

Atletico Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Turan, İspanyol ekibiyle olan sözleşmesini 2017 yılına kadar uzattı.

Arda Turan'dan açıklama geldi!
İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Atletico  Madrid, milli futbolcu Arda Turan'ın sözleşmesinin 30 Haziran 2017 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı. 
 
2011-2012 sezonunda Galatasaray'dan Atletico Madrid'e gelen Arda  Turan, normal şartlarda 2015 yılında sona erecek sözleşmesini 2 yıl daha uzatma  konusunda İspanyol kulübü ile anlaşmaya vardı. Atletico Madrid Kulübü, Arda'nın sözleşmesini yenilemekten duyduğu  memnuniyeti internet sitesinden duyurdu. 
 
'Hep birlikte büyük bir aileyi oluşturuyoruz'
 
İspanyolca konuşamadığı için, basın toplantısı düzenlemek yerine kulübünün internet sitesine açıklama yapan Arda Turan, ''Atletico ile olan  sözleşmemi uzattığım için çok mutluyum. Atletico'nun 2 yıldır formasını giydikten sonra kendimi bu kulübün büyük ailesinin bir parçası gibi hissediyorum. Kulüp gibi benim de duyduğum memnuniyet, takım arkadaşlarımın da sayesindedir ve  birlikte kazandığımız tüm başarılar için onlara da teşekkür etmek istiyorum. Burada çok mutlu ve huzurluyum. Sezon başında Avrupa'dan ve Türkiye'den teklifler vardı ama burada kaldığım için mutluyum. Böyle devam etme kararı aldım. Tabii ki sadece takım arkadaşlarıma değil, bizimle birlikte çalışan tüm teknik  heyete de teşekkür etmek istiyorum çünkü hep birlikte büyük bir aileyi  oluşturuyoruz'' ifadelerini kullandı. 
  
Caminero: Arda farklı bir futbolcu
 
Atletico Madrid Kulübü Spor Direktörü Jose Perez Caminero da,  ''Arda'nın sözleşmesini yenilemesi, takımımızdaki önemli taşlardan birini daha  bize bağlıyor ve çok memnuniyet verici bir şey. Arda farklı bir futbolcu, bize  yaratıcılık ve hayal gücü katıyor'' şeklinde görüş belirtti. 
 
Bonservis bedeli 41 milyon euro
  
Atletico Madrid ile sözleşmesini uzatan milli futbolcu Arda Turan'ın değeri 3 yılda yaklaşık 3,5 kat arttı. Atletico Madrid Kulübü'ne yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, 30  Haziran 2015'te sona erecek sözleşmesi iki yıl daha uzatan Arda Turan'ın bonservis bedeli 41 milyon euro olarak belirlendi. 
 
İki yıl önce 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Atletico Madrid'e giden Arda Turan'ın sezonluk kazancının ise 3.7 milyon euroya çıkartıldığı öğrenildi. 
 
Atletico Madrid, Arda Turan'ın transfer haberini resmi Twitter  hesabından duyurduktan sonra taraftarların attığı tebrik ve sevinç mesajları da  dikkati çekti. Birçok taraftar, ''Güne başlamak için bunda daha güzel bir haber olamazdı'' mesajını paylaştı. 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER