SPOR MAGAZİN

Arda Turan'dan Erdoğan açıklaması! Pişman değilim...

Barcelona'da futbol hayatını sürdüren milli yıldız Arda Turan, Cumhurbaşkanlığı sistemini getirecek anayasa değişikliği teklifini desteklediğini açıklamıştı.

Arda Turan'dan Erdoğan açıklaması! Pişman değilim...

Barcelona'da forma giyen Arda Turan, "Ben başından beri Erdoğan'ı destekliyorum. Referandum konusundaki açıklamalarımdan dolayı pişman değilim." dedi.

"PİŞMAN DEĞİLİM"

16 Nisan'daki referandumda "evet" oyu kullanacağını söyleyen Arda Turan, açıklamalarından dolayı pişman olmadığını söyledi.

"BAŞINDAN BERİ ERDOĞAN'I DESTEKLİYORUM"

Sözcü gazetesinden Özlem Gürses'e konuşan milli yıldız, "Ben başından beri Erdoğan'ı destekliyorum, yaptıklarına inanıyorum." dedi.

Arda Turan, oyunu açıklamaktan rahatsız olmadığını ancak düşmanca ortamdan dolayı mutsuzluk yaşadığını sözlerine ekledi.

EVİNDE ''HAYIRCI'' 6 KİŞİLİK EKİP VAR

Arda Turan'ın Barcelona'da 6 kişilik bir ekibinin olduğu ve Arda Turan'ı caydırmaya çalıştığı öğrenildi.Ünlü oyuncunun evinde sabahtan akşama kadar Barış Manço'nun “Hayır” şarkısının çaldığını da sözlerine ekledi. 

Ek olarak “Ecevitçi, Karaoğlancı” bir babanın oğlu olduğunu ancak gençliğinden beri sağ hareketlerin içinde yer aldığını belirtti.

Yıldırım Demirören referandum kararını açıkladı!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER