FENERBAHÇE

Arda Turan'dan Fenerbahçe'ye büyük kıyak

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Denis Suarez, Barcelona'nın da gündemindeydi ancak Arda Turan'ın müthiş performansı sonrası Katalanlar aradan çekildi.

Arda Turan'dan Fenerbahçe'ye büyük kıyak

Fenerbahçe'nin sezon sonu kadrosuna katmak için girişimlere başladığı Denis Suarez konusunda Arda Turan'dan beklenmedik bir destek geldi!

İspanyol basınında çıkan haberlere göre; 22 yaşındaki oyuncu,Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique'nin transfer listesinde ilk sıradaydı. Ancak Arda'nın sergilediği müthiş performansla işler değişti.

ARDA ADINDAN SÖZ ETTİRMEYE BAŞLADI

Barça'nın FIFA yasağı nedeniyle ocak ayına kadar forma giyemeyen milli yıldızımız, sahalara muhteşem bir dönüş yaptı. Arda Turan hem orta sahada hem de ileri uçta sergilediği performansla kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı.

Messi çıktı Arda girdi ortalık karıştı

FENER'E ARDA KIYAĞI

Luis Enrique'nin, Arda'nın bu performansı sonrası Villarreal'de forma giyen Denis Suarez transferini rafa kaldırdığı öğrenildi. Böylece, Aziz Yıldırım'ın tüm çabalarına rağmenFenerbahçe'ye gelmeyen Arda Turan, Sarı-Lacivertliler'e farklı bir şekilde katkı sağladı!

BARÇA ARADAN ÇEKİLDİ

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Kanarya, Barcelona'nın aradan çekilmesiyle Suarez transferinde önemli bir rakipten kurtulmuş olsa da bu transfer hâlâ kolay değil. Buna rağmen yönetim, İspanyol futbolcu için tüm girişimleri yapmaya kararlı.

Denis Suarez

TEKLİF EURO 2016'DAN ÖNCE

Fenerbahçe'nin planı, başarılı orta saha oyuncusuna sezon sonunda imza attırmak. Ancak haziran ayında başlayacak olan EURO 2016 nedeniyle yönetim elini çabuk tutmak istiyor. Suarez'in İspanya Milli Takımı'na çağrılma ihtimali yüksek. Turnuvada yapacağı bir patlama, zaten kolay olmayan transferini iyice zora sokabilir. Bu nedenle yönetimin nisan ayında resmi girişimlere başlaması bekleniyor.,

Yorumlar
TREND HABERLER