TRANSFER

Arda'dan Fenerbahçe'ye transfer kıyağı

Atletico'dan ayrılıp Barcelona'ya giden Arda Turan eski takım arkadaşı Raul Garcia'ya Fenerbahçe'yi anlattı

Arda'dan Fenerbahçe'ye transfer kıyağı
Fenerbahçeli yönetim Atletico Madrid'ten ayrılmak isteyen Rual Garcia için yıldız futbolcuyla temasa geçti.

Atletico'dan ayrılıp Barca'ya giden Arda Turan eski takım arkadaşına Fenerbahçe'yi anlattı... Aracılık yaptı...

Bu sezon yaptığı bomba transferlerle büyük ses getiren Fenerbahçe, Teknik Direktör Pereira'nın son isteklerini de yerine getirmek için harekete geçti... Emre Belözoğlu'dan boşalan bölgeye iyi bir oyuncu isteyen ve Portekizli teknik adam Sarı-Lacivertli yönetime Atletico Madrid'li Raul Garcia'nın ismini vermişti. Sarı-Lacivertliler de hemen harekete geçerek Raul Garcia ve Atletico Madrid ile temasa geçti.



Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe'nin bu transferde Atletico Madrid'ten Barcelona'ya geçen Arda Turan'dan yardım istediği ortaya çıktı. Raul Garcia ile görüşen Arda Turan'ın İspanyol oyuncuya Sarı-Lacivertli takımı ve İstanbul'u anlattığı ortaya çıktı. Teknik Direktör Simeone ile anlaşamayan Raul Garcia'nın da Atletico Madrid'ten ayrılmak istediği ve artık yedek kalmayacağı bir takıma gidip futbol oynamayı istediği ifade edildi.

ATLETİCO SATMAYA SICAK BAKIYOR
Arda Turan'ın Fenerbahçe ve Türkiye hakkında Raul Garcia'ya olumlu bilgiler verdiği öğrenildi. Athletic Bilbao'dan da teklif alan Raul Garcia'nın vereceği karar merakle beklenirken, Atletico Madrid'in de yıldız oyuncuyu satmaya sıcak baktığı ifade edildi. İspanyol oyuncu için nabız yoklayan Fenerbahçe'nin Shakthar Donetsk maçından sonra daha somut adımlar atacağı iddia edildi.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER