YEREL HABER

Arena'nın adı Mustafa Kemal Atatürk oluyor

Karşıyaka Arena'nın adının 'Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu' olarak değiştirileceği açıklandı.

Arena'nın adı Mustafa Kemal Atatürk oluyor

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Arena'nın adını 'Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu' olarak değiştireceklerini açıkladı.

İzmir'de, inşaatı tamamlanarak hizmete alınan Muharrem Candaş Spor Salonu’nun açılışında konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, sürpriz bir çıkış yaparak Karşıyaka Arena’nın adının değiştirileceğini açıkladı.

Açılış töreninde iktidar partisine eleştirilerde bulunan Akpınar, şunları söyledi:"2002’den bu yana birçok stadyumlar yapılıyor. Bu stadyumlarının hepsinin yenilenmeden önce isimleri ‘Atatürk Stadyu’muydu, yeniledikten sonra hepsini ‘Arena’ yaptılar. Konya Atatürk Stadyumu, ‘Konya Arena’ oldu. Malatya İnönü Stadyumu ‘Malatya Arena’ oldu. Bizim de spor salonumuz var ‘Arena’. Onun da adını ‘Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’ olarak değiştiriyoruz. Önümüzdeki mecliste onun da kararını alıyoruz. ‘Arena’ yapanlara ‘Mustafa Kemal Atatürk’le cevap veriyoruz. Bugün Cumhuriyet’in kuruluş felsefesiyle hesaplaşma içerisine giren zihniyetler şunu çok iyi bilsin ki, eğer Mustafa Kemal Atatürk olmasaydı, eğer Cumhuriyet kurulmasaydı ayağımızda çarık olmazdı” dedi.

Pınar Karşıyaka seyircisiz kazandı

Karşıyaka’nın mabedi olarak görülen Karşıyaka Arena’nın adının önümüzdeki ay değişmesi bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER